konsollbord til soverommet


Herlighet for en kveld. Vi fikk vårt nye kjøleskap og oppvaskmaskin (jippi, endelig!) levert på døren ikveld. Lykken var stor helt til det viser seg at vi ikke får kjøleskapet inn der det skal være. Det var snakk om ca 1,5 cm... Hvordan er det muuulig?! Løsningen ble å fjerne benken mellom der kjøleskapet skulle være og komfyren. Kjøleskapet gikk iallefall inn, men det gjorde jo ikke benken vår ;) Så hva vi gjør der er veldig usikkert enda. Vi må jo ha kjøkkenskuffene våre. Overlykkelig over å endelig ha fått presset inn kjøleskapet så viser deg seg at dørene såvidt går opp og den ene butter i lysdimmeren. Da var det et evig styr med å få snudd dørene, og herregud som vi holdt på... Det skal alltid være noe når man holder på med oppussing, aldri noe som går på skinner. Så typisk! Menmen, løser seg vel. 


Tilbake til overskriften. Jeg snakket jo tidligere om at vi måtte bytte ut kommoden på soverommet. Jeg er inne på tanken på konsollbord, for de er ikke så breie, men jeg synes det er så vanskelig å finne noen fine. Har veldig lyst til å prøve å lage et selv, med inspirasjon(kopi) av www.lindevegen.no sitt. Hun er jo så flink til å lage møbler! Lyst til å prøve meg på nattbord etterhvert også. Dette er det jeg har lyst til å prøve å lage:


Bilder lånt fra lindevegen 

Dette er bare så lekkert! 

Q: Har du tips til noen fine konsollbord og hvor kan man evt. kjøpe de?

2 kommentarer

morsinunge

08.01.2014 kl.10:39

Nei, men vet at med en handyman i nærheten så er ikke disse så alt for krevende å lage selv, da får du noe unik og eget ;)) og ikke minst mye rimligere ;)

Ha en fin dag :)

Lunthjem - Maren Busterud

08.01.2014 kl.20:33

morsinunge: Ikkesant, lønner seg helt klart å snekre litt selv ;) Takk det samme!Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡