litt nytt på soverommet


Soverommet er jo som sagt ikke helt ferdig. Det mangler jo litt her inne, men det er ikke store forandringen som skal til før det blir hakket nærmere målet. Fant frem en gammel gulvlysestake som jeg byttet ut med "FatBoyen" i hjørnet. Pleddene er bare oppå en kasse midlertidig. Tenkte jeg skulle lage en interiørstige selv, må bare ut å plukke pinner først. Noen som vet hvor man finner fine tykke pinner? 

Var på plantasjen i dag for å handle inn litt grønt til leiligheten også, så da ble dette fine Eføy-hjertet med meg hjem. Leter fortsatt etter en fin "champagnebøtte" som den kan stå i, men det er jammen ikke lett å finne noen fine. Løsningen ble bakebollen til KitchenAid maskinen min så lenge ;) Det fungerer enn så lenge! Gardinbånd ble med meg hjem også. Gardienene faller så mye penere med det, og man slipper å stresse så mye med å åpne de om morningen. Synes det ble veldig pent!Q: Hva synes du om den lille forandringen?

Har du noen tips til hvor man får fine "champagnebøtter" til en ikke så altfor stiv pris så hyl ut ;) 

#interiør #oppussing #soverom

5 kommentarer

Lilli

12.01.2014 kl.00:03

Så fint :)

Lunthjem - Maren Busterud

12.01.2014 kl.00:07

Lilli: Tusentakk :)

Mona Therese

12.01.2014 kl.00:44

Oi såå mye fint!

Lunthjem - Maren Busterud

12.01.2014 kl.00:47

Mona Therese: Tusentakk :)

Linn

12.01.2014 kl.20:09

Kjempefint! :-DSkriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡