hodegavl - vanskelig valg


Åh, disse hodegavlene altså! Jeg står mellom to helt forskjellige typer når det kommer til stil. Jeg vurderer å lage en i tre og besie med drivved, men er så usikker på hvordan det blir med fargen vi har på vegggen vår. Det første jeg hadde i tankene var jo en i stoff, slik som "alle" har nå for tiden. Begge deler er jo utrolig fint, men det er veldig vanskelig å bestemme seg!


Her ser dere fargen marrakesh til høyre og hodegavlene til venstre. Jeg har fortsatt en liten finger på den i tre, i og med at konsollbordet og nattbordene kommer til å få litt preg over seg med drivved interiørbeis. Men kanskje det kan bli for mye av drivved også om jeg da velger den hodegavlen? 

 

Q: Hva tror du blir finest? 

 

#hodegavl #interør #DIY #oppussing #soverom

3 kommentarer

Charlotte Mosbron

13.01.2014 kl.00:58

Begge er kjempefine,og totalt ulike ;-)

Skulle eg personlig valgt ein hadde eg gått for den i stoff... Klassisk, behagelig.. Den hadde eg beholdt lengre hvis du skjønner ;-) Og eg er egentlig litt røffere enn klassisk ellers..

Nei gå for magefølelsen din du! Blir uansett flott♥

Klem Charlotte

projectbride

30.03.2014 kl.18:26

Likte begge - men tror jeg også ville gått for den i tre ;)

Lunthjem - Maren Busterud

30.03.2014 kl.22:38

projectbride: Nå har jeg laget en i stoff, hehe :)Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡