listing - siste finish i rommet


Soverommet blir bare mer og mer ferdig for hver dag som går (med unntak av møbler og småting da). Vi fikk listet ferdig vinduet og sidene ved ovnen i dag, og gud så fnt det ble! Nå er vindusfronten komplett. Var på IKEA i dag for å kjøpe oppbevaringskasser til å ha under senga, og da måtte det jo selvsagt bli et deilig, mykt, enkelt sengesett med meg hjem. Kjøpte også puterekk i samme til de største putene, slik at det blir litt hotellfølelse ;) Gleder meg til å få opp en hodegavl og flere puter her, så det blir litt kontraster. Det kommer, det kommer! 


Vi fikk også begynt å liste gangen idag. Det er jo langt ifra ferdig der. Vi skal fortsette listingen imorgen. Det kommer til å bli så fint! Blir godt å få gangen ferdig, slik at jeg kan begynne å dulle litt der inne. Er jammen meg ikke et lett rom å innrede. Dører over alt! Har sett meg ut noen ting som skal inn der, og det spørs om ikke det blir lekkert altså! Gleder meg til å bli ferdig. Må selvfølgelig fuge litt. Skal også male alle dørlistene/dørene over med hvitt igjen. Gleder meg veldig til å få inngangsdøren HVIT! Grøss og gru så stygg den er nå. Den ødelegger jo hele rommet. Vi gjør alt selv, har ikke leid inn noen til å pusse opp for oss. Vi får veldig mye hjelp (all hjelp) av svigerfar og en som arbeider for han. Kjekt å ha en byggmester i familien. De er et drømmeteam på listing altså, hehe. 

Q: Tror du det blir bra til slutt når alt er ferdig? Det tror jeg ;) 

7 kommentarer

Tine

13.01.2014 kl.20:55

For en nydelig blogg :D likte den sykt godt, hvordan har du fått sånn arkiv og kategori på siden? legg meg til som venn så kan jeg følge deg :)

Lunthjem - Maren Busterud

13.01.2014 kl.20:59

Tine: Hei Tine! Så hyggelig å høre :-) Takk!

Jeg fant et gratisdesign, og der var det bilde av noe annet til akriv og kategorier, så jeg laget bare mine egne bilder og puttet inn url til den i designet :-) Jeg tok bare bilde av uglene vi har på nattbordet og redigerte det på www.picmonkey.com

Karoline

14.01.2014 kl.11:54

Så fint du har det. Har leitet lenge etter en interiørblogg som dette :-D Trenger inspirasjon og tips da jeg selv holder på å bygge hus nå. Elsket bloggen <3

Lunthjem - Maren Busterud

14.01.2014 kl.12:51

Karoline: tusentakk!:) så spennende! Håper du finner litt inspirasjon og tips her inne på bloggen min:) ha en fin dag!

Oppigard

15.02.2014 kl.23:26

Så fin blogg du har! :) Hvor har du kjøpt sølvlampa på nattbordet? Jeg er på utkikk etter noe lignende selv, og synes den du har var utrolig stilig :) Mitt soverom er mørkelilla, så tror det kan bli fint med litt detaljer i sølv.

Lunthjem - Maren Busterud

16.02.2014 kl.00:03

Oppigard: de er kjøpt på ikea :-) 198kr per stk! Det passer nok bra!:)

Oppigard

16.02.2014 kl.07:31

Tusen takk for tips! Da blir det nok en slik :-)Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡