alle gulv endelig ferdig


Den uken her fikk vi endelig slipt ned gulvet på stua og kjøkkenet. Kjøkkengulvet var jo det første vi tok, men jeg ville olje det på nytt, i og med at første oljingen der ble så transparang og ujevn. Angrer ikke ett sekund på at vi tok det valget med å gjøre det om igjen, for nå ble det så fint! Det er mye jobb å slipe disse gulvene, men det blir jo som et helt nytt gulv. Glad vi valgte å slipe isteden for å legge nytt gulv. Sjarmerende å ha slike gamle gamle tregulv. 

Synes resultatet med OSMO blir så fint! Akkurat slik jeg så for meg at gulvene her skulle bli :-) Lekkert! 


Her ser dere hvordan resultatet var etter første oljing, og hvordan det ble etter andre. MYE finere når det er litt hvitere, og ikke minst mye finere at alle gulvene er like her i leiligheten.

Nå er det ikke lenge igjen til vi er ferdige her, og herlighet som jeg gleder meg til å leve litt normalt igjen. Sofa og div. andre møbler til stuen får vi ikke før om en stund. Vi bestilte det i helgen, så det er her vel innen 7 uker. Er så fornøyd med valget vi gjorde på sofa og vitrineskap!


Begge deler er fra Skeidar. Skapet skulle vi egentlig kjøpe på Home & Cottage, men der var det ikke leveringsklart før i JUNI. Det orker vi jo ikke å vente på. Dumt, i og med at det var så godt tilbud på det på H&C, og det kostet mer på skeidar. Men sånn er det bare noen ganger. Gleder meg til å få dette i hus! :-) 

Q: Hva synes du om gulvene og møbelkjøpene?4 kommentarer

Julie Christine

02.02.2014 kl.19:55

Ble kjempebra ;)

Lunthjem - Maren Busterud

02.02.2014 kl.19:57

juliehar: takk :)

Project: Home

02.02.2014 kl.22:13

Kjempefine gulv! :) Vitrinekskapet dere har valgt var utrolig fint det også!

miastorp

03.02.2014 kl.07:57

Ja dette ble fint. Litt av en jobb vil jeg tro.. Men tenk så deilig å sitte i den sofaen og se utover!Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡