LONDON


Hei dere! Nå har vi ENDELIG internett, så nå blir det mye bedre oppdateringer her inne. Det har skjedd en del siden sist! 


 Vi har vært i London
❤ All listing er ferdig
❤ Vi er ferdig med alt grovarbeid - bare småting igjen! Hurraaa!
❤ Kjøkkenbord er endelig på plass
 Kjæresten har fylt 24 år <3 


 Kjæresten fylte jo år den 7 februar, så det måtte jo selvsagt feires. Han fikk tur til London av meg i gave, så vi reiste lørdag 8 februar og kom hjem i går. Herlighet for en fin tur vi har hatt. Vi har fått gjort så mye på disse små dagene, og jeg virkelig elsker London. Det var første gangen vi var her begge to, og definitivt ikke den siste. Det var deilig med en tur, slik at vi kom oss unna litt oppussingskaos her hjemme. Vi har jo holdt på i 3 mnd ca. og endelig er vi så godt som ferdig. Det mangler bare litt småting som å sette på håndtak på skapdørene, fuging og maling av litt lister osv. Og ikke minst en del interiør og møbelstæsj da... Men det kommer! Best å ta litt etter litt, slik at vi ikke får en skikkelig pengesmell ;)

Verdens snilleste svigerfar og han som har hjulpet til her hadde gjort ferdig dørlister, lister i stuen, hengt opp kjøkkenbord og satt opp skapdørene på skapet vårt til vi kom hjem. Tusentakk!  Hvor snilt er ikke det, dere? Vi er så heldige! Må si det var deilig å komme hjem til det! Lykke!

Vi har fått gjort så mye! 

❤ Besøkt Buckingham Palace 
❤ Victoria's Secret <3
 Vært på Camden Market! Anbefales! 
❤ Opplevd livet i Bayswater  
 Vært på London Zoo
 Tuslet rundt i Oxford Street og Soho    
❤ Besøkt Madame Tussauds
 Shoppet oss ihjel på Primark - herregud så billig *gliiiiis* 
❤ Spist alt for mye deilig mat! 
Kjørt masse Underground og opplevd londonhverdagen for engelskmenn!
Takk for den fine turen, vennen 


Litt interørnytt ble det jo også med meg hjem. Ganske skuffet over utvalget av interiørbutikker som var lett å finne her. Var bare innom Zara Home (som virkelig skuffet), og diverse home avdelinger i noen butikk kjeder. 


Alt er fra Zara Home, untatt duftpinnene som er fra Primark. 


Kjøpte også noen herlige produkter fra Soap & Co. Herlighet, de virket helt fantastisk! Anbefales å gå en tur innom der om du er i London. 


Måtte jo bare vise dere disse fantastisk billge skoene, som jeg syntes var nok så fine til den prisen. Alle er fra Primark untatt Ugg'sene som er fra Topshop. Primark er virkelig farlig, det er jo så billig. Alle disse skoene kostet mellom 5 og 15 pund per par. Det er billig! Disse fine Ugg'sene måtte jo også få bli med hjem i garderoben min. De er vanntette, og faktisk et av de fineste parene jeg har sett av Ugg. 

Q: Hva synes du om det lille interiørkjøpet da? 
Q: Hva har du gjort i det siste? Noe interørnytt på bloggen din kanskje? Link gjerne, så tar jeg en titt! 

 

2 kommentarer

Andrea Ramstad Aatlo

13.02.2014 kl.21:53

Ååå, jeg elsker london, kos dere masse !

Lunthjem - Maren Busterud

13.02.2014 kl.22:05

Andrea Ramstad Aatlo: Vi har akkurat vært der, hehe ;)Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡