tiden går i fra meg *hjeelp*


Ville bare innom for å si at det kommer et ordentlig blogginnlegg imorgen. Tiden går litt fra meg fortiden kjenner jeg. Rekker så absolutt ikke alt man skal få gjort i løpet av en dag.. Bah! Blir godt med en fri helg nå!

I går fikk vi endelig kjøpt oss ny komfyr slik at vi fikk inn igjen skuffeseksjonen som skulle stå mellom kjøleskapet og komfyren. Løsningen ble en ny komfyr som var 50cm isteden for 60cm som vi hadde. Litt kjipt, men vi hadde ikke noe annet valg. Sånn er det når man er så lost at man kjøper for stort kjøleskap .... ;) Deilig er det iallefall å ha hele kjøkkenet kjøkkenet, og ikke en skuffeseksjon som opptar masse plass i gangen!

Til helgen kommer forhåpentligvis elektriker en tur også, slik at alt småprik med det elektriske kan bli ferdig. Da får vi også hengt opp den flotte kjøkken taklampa vår. Gleder meg til å se hvordan det blir.. Jeg tror det blir super fint! Skal også få fuget og malt det siste som gjenstår av lister, dører, dørstokker og bordbein. Tenkte også jeg skulle få begynt på litt DIY møbler. GLEDER MEG!!! *gliiiis* Fult program denne helgen med andre ord, og jeg liker det. Tror jeg. Joda, jeg gjør det. Ønsker dere en flott kveld videre, så blogges vi imorgen! 


Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡