DIY på gang


Håper dere har en flott fredagskveld. Her står hjemmelaget pizza i ovnen for tur. Har endelig en frihelg igjen, og den skal benyttes godt til noen DIY prosjekter. 

Var å hentet en sjenk av eik i dag, og imorgen skal den pusses opp. Den kommer til å bli så utrolig fin. Planen var å kjøpe en gammel furusjenk, men de er jo så vanskelige å finne?! Jeg fant iallefall ingen i en grei stor størrelse,  så da ble det en i eik. Men det var like så greit, for da blir den ikke lik den "kjøpmannsdisken" som "alle" har. For planen er nemlig å lage en kjøpmannsdisk av den som vi kan ha TV'n på. 

Skal også på Maxbo for å handle inn materialer til stuebord og konsollbord imorgen. Herlighet så mye jeg har å henge fingrene i denne helgen. Det blir så gøy å endelig få testet ferdighetene i møbelsnekring ;) Tror det blir bra jeg. Skal få tatt skikkelige mål på alle materialene jeg skal ha, slik at de skjærer det til på Maxbo. Da er det jo bare for meg å skru det sammen, pusse, male, og vips så er møblene plutselig ferdig, hehe. 

Ønsker dere alle en fantastisk fin helg! 

 

2 kommentarer

morsinunge

22.02.2014 kl.08:29

så spennende, venter på resultat :)

Lunthjem - Maren Busterud

22.02.2014 kl.22:45

morsinunge: første resultat av DIY er ute på bloggen :)Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡