påske på soverommet


Fikk sengetøyet fra Ellos i dag. Synes det var superfint! Og ikke minst veldig deilig. Skal klikke hjem litt flere sengesett fra Ellos, da de virker mye bedre enn IKEA sine. Billigere er de faktisk også. Er jo så vanskelig å finne noen som selger sengetøy med størrelser til IKEA dobbeltdynene... 

Kjøpte også noen superfine beige putetrekk til de 3 putene jeg har hatt i senga. Er så utrolig lei de trekkene som var på de, så veldig greit å kunne kjøpe nye flotte til 80kr per stk. på H&M. Greit med en liten forandring, jeg elsker jo linputer. Må gå til innkjøp av noen svæære hotellputer etterhvert, men det må spares litt først. Hehe. Nå er det iallefall en deilig putehimmel i senga. Her skal vi sove godt i natt!Litt påskepynt er også på plass. Egget skal fylles opp med godis og gis bort, men enn så lenge kan det få pryde konsollbordet mitt. De små søte kaninene er også fra Ellos. Den flotte buketten fikk jeg av min kjære venninne når vi hadde innflyttningsfest. Påskeliljen som jeg hadde på hylla har jeg selvfølgelig klart å drepe før det ble påske. Typisk! Må kanskje gå til innkjøpt av en ny liten søt påske lilje. Her kommer et lite bildedryss av den deilige sengen vår:

Q: Har du handlet interiør på ellos før? Hva synes du om innkjøpene til soverommet vårt?

#interiør #soverom #hjem #detaljer

2 kommentarer

Jannicke

14.04.2014 kl.20:33

Kjempefint soverom!

De har mye fint hos Ellos, og jeg har handlet både gardiner, sengetøy, stoltrekk og sengeteppe. De har godt utvalg, og ofte er det lurt å bruke de gode rabattene de tilbyr;)

Ha en fin kveld!

Lunthjem - Maren Busterud

14.04.2014 kl.21:20

Jannicke: Tusen takk, så hyggelig at du synes det! :-) Ja, de har utrolig mye fint interiør, og alltid gode rabatter - DET liker vi :-D Takk det samme!Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡