DIY: stol fra loppis


FOR en dag dette har vært! Nå er det virkelig sommer, så håper det holder seg sånn. Jeg var på noen loppemarkeder i dag for å se om jeg fant noe nipsnaps, og det var jo klart jeg gjorde det. Kjøpte blant annet 4 søte kaffekopper med skåler (litt limt og litt skallet av porselen, men det er bare sjarm) til 50 kr, en stol til 10 kr og en pose med stoff til 30 kr. Stolen og noe av stoffet ble til et DIY prosjekt så fort jeg var inne av døra her hjemme. 

SLIK VAR DEN FØR

OG SLIK BLE DEN ETTER LITT KJÆRLIGHET

Litt skavanker med møbelnaglene, men det får bare være :) Dette er mitt første møbel som jeg har trukket om, så jeg er ganske fornøyd med resultatet. Møbelnaglene jeg har brukt er fra ebay, så kvaliteten når man skal hamre de inn er deretter. Derfor er det veldig vanskelig å få de rette og pene, da de vrir og bøyer seg hele tiden... Men greit nok :-) Alt i alt kostet sikkert stolen meg 25 kr, DET er billig det! 

Q: Hva synes du om resultatet? 

#interiør #diy #stol #loppemarked #hjem

4 kommentarer

Mona

29.04.2014 kl.08:44

Utrolig stilig :)

Lunthjem - Maren Busterud

29.04.2014 kl.20:29

Mona: Takk :)

Hookvalley

12.05.2014 kl.12:59

Oj, så utrolig stilig den ble! Du er altså bare så flink! :)

Lunthjem - Maren Busterud

12.05.2014 kl.19:20

Hookvalley: takk! :) Hyggelig!Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡