deilige sukkerfrie karamellfudge


Håper dere har en fin start på helgen! Det er så hyggelig at dere fortsatt klikker dere innom selv om det er litt stille fra meg. Det har ikke vært så mye nytt på denne fronten interiørmessig, så derfor tenkte jeg å begynne å dele litt andre type innlegg også. Hva tenker dere om det? ♥

Her startet helgen med sykdom i går. Bihulebetennelse atter en gang, og det er så forferdelig kjedelig. Men som dere kanskje har skjønt så er jeg ikke akkurat så veldig glad i å kjede meg. Så jeg trosset formen og laget karamellfudge i dag. De er verdens enkleste å lage. Og det beste av alt - de er helt uten sukker!

DU TRENGER: 

- 1,5 dl vikingmelk (kjøper på dagligvare)
- 30 g sukring gold
- 10 g sukrin 
- 15 g akaisehonning
- 15 g smør

Du kan bytte ut ingrediensene om du foretrekker andre ting, men jeg synes det ble veldig bra med disse!

SLIK GJØR DU:

Bland alle ingrediensene sammen i en passe stor bolle som tåler mikro. Sett den på full guffe i 5 minutter, ta ut og rør om. Sett den inn igjen på full guffe i ca 10-14 min. Den er ganske flytende når den kommer ut, men rør i den til den begynner å bli stivere. Når den har blitt sånn passe stiv så heller du massen over i små silikonformer. Sett i fryseren til de er stive. Kan oppbevares i kjøleskap eller fryser. 


Perfekt som litt sunnere helgekos ♥

Q: Skal jeg begynne med litt slike type innlegg også? 

Inspirasjon og oppskrift hentet HERFRA


7 kommentarer

Dina

23.05.2014 kl.18:39

Disse så utrolig gode ut!

God bedring, håper du blir frisk snart :)

Jeg hadde satt utrolig stor pris på om du tok deg tid til å ta en liten titt på bloggen min også, ha en fin fredagskveld :)

Inga

23.05.2014 kl.18:39

Nam det så godt ut:) For en fin blogg du har og pen du er:)

Lunthjem - Maren Busterud

25.05.2014 kl.12:16

Inga: Tusentakk :)

Lunthjem - Maren Busterud

25.05.2014 kl.12:17

Dina: Takk :)

Tuva

26.05.2014 kl.00:34

Nam, dette hørtes enkelt og godt ut! Det hadde absolutt vært morsomt med flere innlegg som dette fremover. Du er flink til å skrive og tar fine bilder. Innleggene har passe lengde og bildene er alltid relatert til teksten. Jeg liker godt at du har fokus på detaljer i bildene dine! Det er selvfølgelig opp til deg selv hva du ønsker å blogge om, men det er jo veldig inn for tiden å ha en kombinert blogg med innlegg om alt fra interiør, DIY og baking. Jeg syns virkelig du kan satse på mer variasjon i innleggene dine, du kan jo velge hva du legger mest vekt på å skrive om. Med ditt ryddige, enkle og passende design vil jeg nok lese bloggen din i lang tid fremover uansett hva den handler om innenfor disse temaene.

Stå på videre! -Det viktigste er at du blogger om det du selv finner glede i og har lyst til å dele. "Å blogge for å blogge" er noe jeg selv har gått lei mange ganger ;-)

Og til slutt, masse god bedring!

Hilsen en fornøyd og fast leser :-)

Lunthjem - Maren Busterud

26.05.2014 kl.18:58

Tuva: Hei! Tusentakk for en fantastisk flott kommentar og at du faktisk tar deg tid til å skrive en så lang og fin kommentar til meg.

Så bra at du liker litt variasjon i innleggene. Da skal jeg fortsette med det! :-)

Ha en fin kveld!

Tonje bs

08.06.2014 kl.21:22

Jaa fortsett med litt slike innlegg innimellom 😘Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡