white roses


Hei dere! Herlighet så lenge det er siden jeg har tittet innom for å oppdatere dere. Bloggen har rett og slett ikke vært en prioritering ettersom blogglysten ikke har vært noe særlig dessverre. Håper den kommer litt tilbake, slik at jeg kan oppdatere dere en gang i blant iallefall ♥ Det er jo ikke all verden å blogge om til en hver tid når man bor i en liten leilighet. Interiør er dyrt, så det kjøpes ikke inn nytt så alt for ofte - iallefall ikke store tingene. Derfor blir det mer blogging om små endringer og en del av det samme på noen måter, så håper det er noe som også faller i smak. Jeg prøver mitt beste på å variere litt. 

Jeg har blant annet ett supert tips til dere! Latex roser fra Ebay til rett under 200 lappen. Hvor greit er det ikke å ha vakre roser som aldri visner? Jeg elsker det, for jeg er nemlig så utrolig lei av å kjøpe friske blomster hele tiden. Fordelen med de her er jo at de varer evig, og kan kjøpes i mange forskjellige farger slik at man kan bytte litt på - akkurat som om man skulle kjøpt en frisk bukket på blomsterbutikken! 

Er de ikke flotte? ♥
Jeg har også kjøpt noen fine lykter i Miami Beach fra Potterybarn. H E R R E G U D så mye fint de hadde i butikken sin, hvorfor har vi ikke Potterybarn i Norge!? Det er min nye yndlings butikk tror jeg. De har heldigvis en nettside som sender til Norge - http://www.potterybarn.com/. Verdt en liten titt!

Q: Hva synes du om rosene og lyktene?

#interiør #stue #detaljer #hjem #homedecor #home #roser

6 kommentarer

Cecilia Lithén

27.08.2014 kl.21:28

Så nydelige roser! :D

Lunthjem - Maren Busterud

27.08.2014 kl.21:39

Cecilia Catharina: Tusentakk:)

morogdatterhobbyglede

30.08.2014 kl.16:09

De hvite rosene har jeg også - veldig fornøyd :)

Lunthjem - Maren Busterud

02.09.2014 kl.21:42

morogdatterhobbyglede: Ja sant de er fine! Deilig at de lever evig ;)

Caroline

01.05.2015 kl.00:46

Hei ;) har du link til de nydelige rosene. Prøvde å bestille fra en selger men de var ikke fine ;)

Lunthjem - Maren Busterud

04.05.2015 kl.18:03

Caroline: Hei! Har dessverre ikke link lenger, da det er så lenge siden de ble kjøpt. Beklager. Men søk på latex roses og ta de med 20 stk i :)Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡