nydelig dørskilt


Er du på utkikk etter det perfekte dørskiltet som kan ønske gjestene dine velkommen? Da vet jeg hvor du skal titte, nemlig på Foldal sin nettside! De har så utrolig mange flotte skilt du kan velge mellom, og du kan til og med designe de akkurat som du ønsker selv. Du kan legge inn egne bilder, motiver, logoer og hva enn du måtte ønske. Her er det bare å leke seg frem altså. Du kan også få ringeklokke i skiltet ditt, så du kan bytte ut den kjedelige du har fra før av ;-) Siden vi bor i blokk så valgte jeg et helt enkelt skilt i sort akryl. De har forskjellige skrift typer, ferdige symboler osv. du kan velge mellom. Slik ble mitt: 

Åh, det er faktisk helt nydelig! Du finner disse skiltene HER og med ringeklokke HER. Den med ringeklokke er også helt nydelig. Slik skal jeg definitivt ha når vi skal bygge hus senere. Håper du finner noe du liker!

 Q: hva synes du?

Sponset/reklame

Én kommentar

leneogmine

31.01.2015 kl.08:08

Dette var jo også veldig fint! Og tror jeg må bestille meg en sånn med ringeklokke til huset vårt :DSkriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡