update


Hei! Denne bloggen trenger en liten "relansering" altså. Jeg tenkte faktisk jeg skulle begynne å blogge litt igjen. Vise inspirasjon fra vårt hjem, kreativitet, diy-prosjekter og en del annet som følger med. Det er jo så moro å inspirere andre! Jeg lager jo både en del møbler selv når det er tid og plass til det, syr en del tekstiler, lager litt interiør og holder stadig vekk på med litt småprosjekter. 

Jeg er veldig opptatt av å ha et hjem hvor alt ikke nødvendigvis trenger å koste skjorta. Man må ikke ha designerhyller, merkesengetøy, veldig dyrt interiør eller gardiner til mange tusen kroner. Har man råd til det, så selvfølgelig er det et pluss for de som liker det, men for andre som kanskje ikke har råd til bare dyre ting til hjemmet, så ønsker jeg å være til inspirasjon for nettopp dette. Det er så viktig å ikke henge seg opp i hva som er in akkruat nå, men skape den stilen AKKURAT du liker. Dere som har tittet innom her i god tro på oppdateringer kan nå glede dere til flere innlegg fremover. Håper dere har lyst til å følge med meg, og bli inspirerte!

Ha en fin fin kveld alle sammen :-) 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡