update

Hei! Denne bloggen trenger en liten "relansering" altså. Jeg tenkte faktisk jeg skulle begynne å blogge litt igjen. Vise inspirasjon fra vårt hjem, kreativitet, diy-prosjekter og en del annet som følger med. Det er jo så moro å inspirere andre! Jeg lager jo både en del møbler selv når det er tid og plass til det, syr en del tekstiler, lager litt interiør og holder stadig vekk på med litt småprosjekter. 

Jeg er veldig opptatt av å ha et hjem hvor alt ikke nødvendigvis trenger å koste skjorta. Man må ikke ha designerhyller, merkesengetøy, veldig dyrt interiør eller gardiner til mange tusen kroner. Har man råd til det, så selvfølgelig er det et pluss for de som liker det, men for andre som kanskje ikke har råd til bare dyre ting til hjemmet, så ønsker jeg å være til inspirasjon for nettopp dette. Det er så viktig å ikke henge seg opp i hva som er in akkruat nå, men skape den stilen AKKURAT du liker. Dere som har tittet innom her i god tro på oppdateringer kan nå glede dere til flere innlegg fremover. Håper dere har lyst til å følge med meg, og bli inspirerte!

Ha en fin fin kveld alle sammen :-) 
nydelig dørskilt

Er du på utkikk etter det perfekte dørskiltet som kan ønske gjestene dine velkommen? Da vet jeg hvor du skal titte, nemlig på Foldal sin nettside! De har så utrolig mange flotte skilt du kan velge mellom, og du kan til og med designe de akkurat som du ønsker selv. Du kan legge inn egne bilder, motiver, logoer og hva enn du måtte ønske. Her er det bare å leke seg frem altså. Du kan også få ringeklokke i skiltet ditt, så du kan bytte ut den kjedelige du har fra før av ;-) Siden vi bor i blokk så valgte jeg et helt enkelt skilt i sort akryl. De har forskjellige skrift typer, ferdige symboler osv. du kan velge mellom. Slik ble mitt: 

Åh, det er faktisk helt nydelig! Du finner disse skiltene HER og med ringeklokke HER. Den med ringeklokke er også helt nydelig. Slik skal jeg definitivt ha når vi skal bygge hus senere. Håper du finner noe du liker!

 Q: hva synes du?

Sponset/reklame
velkommen til min blogg

Hei! Jeg starter rett og slett denne bloggen for å ha en liten "dagbok" for alle ideene mine, og for å ha et sted å ha alle bildene fra før og etter oppussing av leilighet. Jeg og min samboer holder på å pusse opp en liten leilighet på 46 kvadratmeter på Sinsen i Oslo. Det blir så fint!!! 

Her kommer jeg til å dele bilder fra oppussingen, interiør og bilder fra hvordan det så ut her før. Kommer nok til å blogge litt om min hverdag og andre ting også, men i hovedsak er det bolig og interør som er temaet. 

Håper du har lyst til å følge meg og min reise igjennom oppussingen! 

 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » Januar 2015 » September 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits