gangen vår - før og etter

Jeg tenkte å vise dere gangen vår også, som siste rom i "før og etter innleggene". Har ikke noen veldig bra før bilder av gangen, men dere ser så vidt hvordan den var. Den var G R Ø N N ;) I gangen har vi slipt og oljet gulv, gipset 3 av veggene, nye lister, malt alle dører, fått spotter i taket. Vi mangler litt elektriker arbeid der inne, men det kommer..

Gangen vår er veldig liten, med mange dører, så det var virkelig ikke enkelt å innrede den, men synes vi har klart det bra. Utnyttet plassen godt. 

FØR:


ETTER:


Q: Hva synes du om forandringen? 

#interiør #entre #gang #hjem #førogetter #oppussing
DEN FERDIGE GANGEN

Hei dere!

Nå er ENDELIG gangen ferdig. Eller, elektriker mangler litt der, men innredningen er ferdig! Synes vi fikk utnyttet gangen godt, til tross for alle dørene. Her kommer et bildedryss:


Gleder meg til å få vekk ledninger som slenger her og der.. :-) Men vi er iallefall storfornøyde med gangen vår! 

Q: Hva synes du om gangen vår og interiøret?

#entre #gang #vhjem #interiør

 
OLD WALL SHELF

God morgen! 

For litt siden fikk jeg en gammel vegghylle av mine besteforeldre. Lurte lenge på hvor den skulle være, men kom til slutt frem til at den skulle få pryde gangen. Den er helt ubehandlet, jeg har ikke gjort noe med den, for jeg synes den er så flott som den er. Nå mangler jeg en kasse til å ha på gulvet under den hvor det skal være plass til sko. Skal på loppemarked i dag, så kanskje jeg finner en der! 

Ellers har jeg og hunden en skikkelig kose morgen. Vært ute å lekt, gått ut og nå ligger han på fanget mitt å koser. Gullklompen ♥

Q: Hva synes du om hylla? 
Håper dere får en fantastisk fin søndag, og nyter den til det fulle! 
FORANDRING FRYDER

God lørdag ♥ I går fikk jeg en spontan tanke om at kottet måtte pusses opp. Jeg var så møkk lei av den stygge tapeten, gulvet, de brune listene og gule døra... Jeg malte med maling jeg hadde liggende, så det ble samme som i gangen: kalk. Det ble veldig bra. Nå ser det ut som at kottet faktisk er den del av gangen når døren står åpen *LIKER*. 

Under det stygge vinyl gulvet så var det jammen meg tregulv! Var inne på tanken med å pusse det ned for så å olje det som resen av gulvene her, men vi orker rett og slett ikke å gjøre det i og med at det bare er kottet. Så på mandag skal jeg kjøpe et nytt og finere gulv. Vi skal også liste der inne, men det haster vi absolutt ikke med. 

Jeg valgte å ha sorte detaljer der inne, i og med at skoene faktisk er skitne, og ikke kan stå på hvite hyller ;-)

Her kommer noen før og etter bilder. Som sagt ikke helt ferdig, men nesten!

FØRETTER


Q: Hva synes du om resultatet så langt?

#oppussing #renovering #diy #interiør #hjem
planer for gangen

I dag har jeg organisert alt på nytt i alle kjøkkenskapene våre. Det er så deilig med system på ting. Selvom det er mel og bakevarer ;) 

Tilbake til overskrifen. Jeg har faktisk funnet ut av hvordan deler av gangen skal være, så den skal sånn smått begynne å innredes snart. Jeg fikk en gammel hylle fra besteforeldrene mine som er fin akkurat som den er, så den skal blant annet opp på veggen i gangen. En kasse skal jeg lete etter på finn, som vi kan ha sko på som skal være under hylla. I et annet hjørne kommer en lekker stumtjener på plass, og på en liten vegg der kommer det nok et speil. Kommer til å bli så fint!

Dette er hylla. Var ikke den bare kjempe sjarmerende og fin? :-) 


Hylla og kassen skal opp på denne veggen her! Da tror jeg vi får utnytta plassen i gangen ganske godt, når vi bruker denne veggen til nettopp skokasse og hylle. 

Stumtjeneren kommer her! Tror det blir kjempe lekkert jeg!

Som dere ser har ikke elektriker vært her enda for å gjøre det siste arbeidet, så det ser jeg virkelig frem til å få ferdig. Da er vi 100% ferdig med oppussingen. Hurra!

Q: Tror du det kommer til å bli bra med det jeg har planlagt til gangen?

#interiør #gang #hjem #oppussing #nyoppusset
trenger inspirasjon til gangen vår!!!

GOOD HELG! Jeg sliter veldig med å innrede gangen vår.. Den er liten, med mange dører og lite vegg/gulvplass. Hvordan skal vi innrede den da??? Vanskelig, hehe.

JEG TRENGER DERFOR Å BLI INSPIRERT AV DEG! LINK MEG VELDIG GJERNE TIL BLOGGEN DIN DER DU VISER DIN GANG/ENTRÉ 

 Her er noen bilder av gangen, så kanskje dere har noen tips? :-) #interiør #inspirasjon #hjem
gangen vår

Først - beklager for alt for dårlig blogging denne uken. Vi har ikke internett hjemme i leiligheten enda, så jeg har blogget fra mobilnettet, men det er jo selvfølgelig brukt opp denne mnd. Blir bedre så snart vi har fått ordentlig nett. Lover!


Gangen begynner å nærme seg ferdig. Magler fortsatt litt litsting rundt noen av dørene, blant annet ene siden og toppen på ytterdøra. Det blir tatt til uken. Vi valgte å male over listene med et strøk klassisk hvit for å skjule litt spikerhull, og det ble så mye finere til fargen på veggen, så dette skal vi gjøre på alle listene i hele leiligheten. 

Stuen er også begynt på, så nå blir det litt mere bloggmateriale framover ;) 


Her ser dere ytterdøra. Herlighet så flott det ble! Det ble jo en helt annen gang og et mye bedre rom å være i.


Skal male dørstokken under den ene døra til høyre der. 
Har også spraylakkert dørhåndtaket på ytterdøra. vil bytte de andre på innerdørene, for det var litt vanskelig å spraylakke, uten at der rant litt som dere ser ;) Men til tross for første gangen jeg prøvde, så ble det ikke så verst, da. 

Q: Hva synes du om gangen sålangt? 

for deg som pusser opp - siste hånd på verket!

Det mange kanskje glemmer når det kommer til oppussingen er disse små detaljene rundt om kring. Det er mange av de, det skal jeg love dere! Vet om alt for mange som utsetter siste finish på rommet/huset - gjerne listingen. Det er egentlig veldig synd, for listing er siste hånd på verket i mine øyne. Rommet blir komplett med en gang, og det skaper personligheten og stemingen man ønsker i et rom. Her er det også vitkig å finne lister som passer deres stil. Vi har valgt profilerte lister, det er så fint og passer så utrolig godt inn i stilen vår. 

Det som er viktig når du har listet er å fuge mellomrom og sprekker etterpå. Det er vanskelig å få listene helt 110% i vinkler, men selvom de er så godt som perfekte, så lønner det seg å fuge lett over. Guttene har jo stått på så utrolig bra med å få ferdig listingen i gangen, så jeg skal vise dere før og etterbilder av fugingen, så ser dere hvor mye den kan ha å si! Jeg skal male over alle dørlister og dører, slik at alt blir i klassisk hvit. Skal prøve å få malt over gulv og taklister i klassisk hvit også, men det tror jeg at jeg venter litt med, for det legger man ikke så godt merke til i og med at de faktisk er ferdigmalte i eggehvitt. 


(ups, glemte å fjerne støv før bildetakingen på før-bildet *ler*)

Alt flyter så mye bedre sammen med litt fuging altså! Jeg digger at en så liten detalj kan skape så mye flyt og helhet i rommet! Så ikke glem dette folkens. 

Q: Ser du hvor mye fungingen faktisk har å si for helheten på rommet? 
Q: Er du flink til å gjøre slike detaljer?

#oppussing #lister #entre #gang 
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits