nydelig kaffeservise fra loppemarked

Dette fine kaffeserviset kjøpte jeg på loppemakred på søndag. Synes det var så sjamerende selvom det var litt knust og sprukket noen steder. Det går jo fult an å bruke det, men jeg tror kanskje bare det skal få stå til pynt i vitrineskapet. Betalte bare 50 kr for det. Hurra, kupp synes jeg:-) 


Ellers har vi tatt med engangsgrill og laget middagen utendørs i parken i dag. Så kos ♥ Det er så deilig at det er sol, varmt og sommer i APRIL. Tenk det, herlighet! Denne dagen har vært så flott. Startet med trening kl. 06:00 i dag, så jobb, så grillkos. Det kan man kalle en perfekt dag i mine øyne iallefall! 

NYYYT resten av dagen, dere!

Q: Hva synes du om kaffeserviset mitt? 

#interiør #loppemarked #kaffeservise #hjem
Konkurranse hos Montèr

Hei alle sammen ♥ Har dere hatt en fin påske? Det har iallefall jeg. Selvom påsken startet med bihulebetennelse, så har jeg storkost meg de siste dagene av påsken med familie og venner. Deilig å være hjemme på Hamar litt og slå ihjel litt kvaltietstid med familen og venner man ikke ser så ofte. 

Men tilbake til overskriften. Jeg kom over en konkurranse hos Montèr hvor man kan vinne 5000 kr ved å legge ut bilde av sitt byggeprosjekt. Jeg har deltatt med stuebordet og konsollbordet jeg har laget, og før og etter av leiligheten.. Men jeg trenger deres stemmer for å nå lenger i konkurransen :-) Det hadde vært superhyggelig om dere vil stemme på mine bidrag! Du som stemmer kan også vinne et gavekort på 1000 kr. De trekker 1 vinner i mnd blant de som stemmer. 

HER er stuebordet

HER er konsollbordet. 

HER er leiligheten. 

Har du også prosjekter påmeldt i denne konkurransen? Link gjerne i kommentarfeltet, så skal jeg gi en stemme :-) 

Ha en fortsatt fin kveld! ♥

#konkurranse #diy #interiør
interiørfakta om meg

Er det flere som har ting i hjemmet til en hver tid de bare MÅ gjøre? Jeg er iallefall en av de personene som så og si aldri sitter stille. Må alltid hoe å dulle med, smårydde eller vaske.. Når alt er rent og pent klarer jeg endelig å sette meg ned for å slappe av litt, hehe.

INTERIØRFATKA OM MEG

♥ Jeg har støv på hjernen, jeg bare MÅ ha det rent og pent.

♥  Innerdning og interiør i hjemmet må matche fargemessig.
    Her går det i hvitt, grått, beige, offwhite, brunt og sort. 

♥ Interiørert må alltid stå riktig, er det flyttet på noen CM så får jeg helt fnatt. 

♥ Kjøkkenet må alltid se strøkent ut. Jeg setter omtrent inn oppvasken i
   maskina før vi har rukket å spise opp, hehe... 

♥ Jeg HATER oppvaskkluter, åååååå jeg får så "noia" om den ikke er ren til en hver tid. 

♥ Nytt interiør gjør meg glad over flere dager. ♥Forandringer♥

♥ Blomster er noe jeg til en hver tid må ha i hjemmet. Det er jo så friskt!

♥ Jeg elsker å tenne stearinlys og dempe taklyset om kveldene. 

Q: Har du noen interiørfatka? Jeg utfordrer deg til å legge ut et lignende innlegg på bloggen din. Link gjerne til innlegget i kommentarfeltet mitt så jeg får lest det. Elsker faktasetninger :-) 

Godnatt fininger 

#interiør #hjem #fakta 

 
DIY på gang

Håper dere har en flott fredagskveld. Her står hjemmelaget pizza i ovnen for tur. Har endelig en frihelg igjen, og den skal benyttes godt til noen DIY prosjekter. 

Var å hentet en sjenk av eik i dag, og imorgen skal den pusses opp. Den kommer til å bli så utrolig fin. Planen var å kjøpe en gammel furusjenk, men de er jo så vanskelige å finne?! Jeg fant iallefall ingen i en grei stor størrelse,  så da ble det en i eik. Men det var like så greit, for da blir den ikke lik den "kjøpmannsdisken" som "alle" har. For planen er nemlig å lage en kjøpmannsdisk av den som vi kan ha TV'n på. 

Skal også på Maxbo for å handle inn materialer til stuebord og konsollbord imorgen. Herlighet så mye jeg har å henge fingrene i denne helgen. Det blir så gøy å endelig få testet ferdighetene i møbelsnekring ;) Tror det blir bra jeg. Skal få tatt skikkelige mål på alle materialene jeg skal ha, slik at de skjærer det til på Maxbo. Da er det jo bare for meg å skru det sammen, pusse, male, og vips så er møblene plutselig ferdig, hehe. 

Ønsker dere alle en fantastisk fin helg! 

 
tiden går i fra meg *hjeelp*

Ville bare innom for å si at det kommer et ordentlig blogginnlegg imorgen. Tiden går litt fra meg fortiden kjenner jeg. Rekker så absolutt ikke alt man skal få gjort i løpet av en dag.. Bah! Blir godt med en fri helg nå!

I går fikk vi endelig kjøpt oss ny komfyr slik at vi fikk inn igjen skuffeseksjonen som skulle stå mellom kjøleskapet og komfyren. Løsningen ble en ny komfyr som var 50cm isteden for 60cm som vi hadde. Litt kjipt, men vi hadde ikke noe annet valg. Sånn er det når man er så lost at man kjøper for stort kjøleskap .... ;) Deilig er det iallefall å ha hele kjøkkenet kjøkkenet, og ikke en skuffeseksjon som opptar masse plass i gangen!

Til helgen kommer forhåpentligvis elektriker en tur også, slik at alt småprik med det elektriske kan bli ferdig. Da får vi også hengt opp den flotte kjøkken taklampa vår. Gleder meg til å se hvordan det blir.. Jeg tror det blir super fint! Skal også få fuget og malt det siste som gjenstår av lister, dører, dørstokker og bordbein. Tenkte også jeg skulle få begynt på litt DIY møbler. GLEDER MEG!!! *gliiiis* Fult program denne helgen med andre ord, og jeg liker det. Tror jeg. Joda, jeg gjør det. Ønsker dere en flott kveld videre, så blogges vi imorgen! 

LONDON

Hei dere! Nå har vi ENDELIG internett, så nå blir det mye bedre oppdateringer her inne. Det har skjedd en del siden sist! 


 Vi har vært i London
❤ All listing er ferdig
❤ Vi er ferdig med alt grovarbeid - bare småting igjen! Hurraaa!
❤ Kjøkkenbord er endelig på plass
 Kjæresten har fylt 24 år <3 


 Kjæresten fylte jo år den 7 februar, så det måtte jo selvsagt feires. Han fikk tur til London av meg i gave, så vi reiste lørdag 8 februar og kom hjem i går. Herlighet for en fin tur vi har hatt. Vi har fått gjort så mye på disse små dagene, og jeg virkelig elsker London. Det var første gangen vi var her begge to, og definitivt ikke den siste. Det var deilig med en tur, slik at vi kom oss unna litt oppussingskaos her hjemme. Vi har jo holdt på i 3 mnd ca. og endelig er vi så godt som ferdig. Det mangler bare litt småting som å sette på håndtak på skapdørene, fuging og maling av litt lister osv. Og ikke minst en del interiør og møbelstæsj da... Men det kommer! Best å ta litt etter litt, slik at vi ikke får en skikkelig pengesmell ;)

Verdens snilleste svigerfar og han som har hjulpet til her hadde gjort ferdig dørlister, lister i stuen, hengt opp kjøkkenbord og satt opp skapdørene på skapet vårt til vi kom hjem. Tusentakk!  Hvor snilt er ikke det, dere? Vi er så heldige! Må si det var deilig å komme hjem til det! Lykke!

Vi har fått gjort så mye! 

❤ Besøkt Buckingham Palace 
❤ Victoria's Secret <3
 Vært på Camden Market! Anbefales! 
❤ Opplevd livet i Bayswater  
 Vært på London Zoo
 Tuslet rundt i Oxford Street og Soho    
❤ Besøkt Madame Tussauds
 Shoppet oss ihjel på Primark - herregud så billig *gliiiiis* 
❤ Spist alt for mye deilig mat! 
Kjørt masse Underground og opplevd londonhverdagen for engelskmenn!
Takk for den fine turen, vennen 


Litt interørnytt ble det jo også med meg hjem. Ganske skuffet over utvalget av interiørbutikker som var lett å finne her. Var bare innom Zara Home (som virkelig skuffet), og diverse home avdelinger i noen butikk kjeder. 


Alt er fra Zara Home, untatt duftpinnene som er fra Primark. 


Kjøpte også noen herlige produkter fra Soap & Co. Herlighet, de virket helt fantastisk! Anbefales å gå en tur innom der om du er i London. 


Måtte jo bare vise dere disse fantastisk billge skoene, som jeg syntes var nok så fine til den prisen. Alle er fra Primark untatt Ugg'sene som er fra Topshop. Primark er virkelig farlig, det er jo så billig. Alle disse skoene kostet mellom 5 og 15 pund per par. Det er billig! Disse fine Ugg'sene måtte jo også få bli med hjem i garderoben min. De er vanntette, og faktisk et av de fineste parene jeg har sett av Ugg. 

Q: Hva synes du om det lille interiørkjøpet da? 
Q: Hva har du gjort i det siste? Noe interørnytt på bloggen din kanskje? Link gjerne, så tar jeg en titt! 

 
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits