voluspa

Jeg kjøpte et helt fantastisk deilig duft lys i Fort Lauderdale. Voluspa Saijo Persimmon ♥ Dette lyset blir fint å tenne på sene høstkvelder!


Og bare se så lekkert designet er! Elsker disse lysene. 

Q: Hvilken Voluspa er din favoritt? 
white roses

Hei dere! Herlighet så lenge det er siden jeg har tittet innom for å oppdatere dere. Bloggen har rett og slett ikke vært en prioritering ettersom blogglysten ikke har vært noe særlig dessverre. Håper den kommer litt tilbake, slik at jeg kan oppdatere dere en gang i blant iallefall ♥ Det er jo ikke all verden å blogge om til en hver tid når man bor i en liten leilighet. Interiør er dyrt, så det kjøpes ikke inn nytt så alt for ofte - iallefall ikke store tingene. Derfor blir det mer blogging om små endringer og en del av det samme på noen måter, så håper det er noe som også faller i smak. Jeg prøver mitt beste på å variere litt. 

Jeg har blant annet ett supert tips til dere! Latex roser fra Ebay til rett under 200 lappen. Hvor greit er det ikke å ha vakre roser som aldri visner? Jeg elsker det, for jeg er nemlig så utrolig lei av å kjøpe friske blomster hele tiden. Fordelen med de her er jo at de varer evig, og kan kjøpes i mange forskjellige farger slik at man kan bytte litt på - akkurat som om man skulle kjøpt en frisk bukket på blomsterbutikken! 

Er de ikke flotte? ♥
Jeg har også kjøpt noen fine lykter i Miami Beach fra Potterybarn. H E R R E G U D så mye fint de hadde i butikken sin, hvorfor har vi ikke Potterybarn i Norge!? Det er min nye yndlings butikk tror jeg. De har heldigvis en nettside som sender til Norge - http://www.potterybarn.com/. Verdt en liten titt!

Q: Hva synes du om rosene og lyktene?

#interiør #stue #detaljer #hjem #homedecor #home #roser
deilige sukkerfrie karamellfudge

Håper dere har en fin start på helgen! Det er så hyggelig at dere fortsatt klikker dere innom selv om det er litt stille fra meg. Det har ikke vært så mye nytt på denne fronten interiørmessig, så derfor tenkte jeg å begynne å dele litt andre type innlegg også. Hva tenker dere om det? ♥

Her startet helgen med sykdom i går. Bihulebetennelse atter en gang, og det er så forferdelig kjedelig. Men som dere kanskje har skjønt så er jeg ikke akkurat så veldig glad i å kjede meg. Så jeg trosset formen og laget karamellfudge i dag. De er verdens enkleste å lage. Og det beste av alt - de er helt uten sukker!

DU TRENGER: 

- 1,5 dl vikingmelk (kjøper på dagligvare)
- 30 g sukring gold
- 10 g sukrin 
- 15 g akaisehonning
- 15 g smør

Du kan bytte ut ingrediensene om du foretrekker andre ting, men jeg synes det ble veldig bra med disse!

SLIK GJØR DU:

Bland alle ingrediensene sammen i en passe stor bolle som tåler mikro. Sett den på full guffe i 5 minutter, ta ut og rør om. Sett den inn igjen på full guffe i ca 10-14 min. Den er ganske flytende når den kommer ut, men rør i den til den begynner å bli stivere. Når den har blitt sånn passe stiv så heller du massen over i små silikonformer. Sett i fryseren til de er stive. Kan oppbevares i kjøleskap eller fryser. 


Perfekt som litt sunnere helgekos ♥

Q: Skal jeg begynne med litt slike type innlegg også? 

Inspirasjon og oppskrift hentet HERFRA

tips - billig sengesett

Vil bare tipse dere om at ELLOS har masse fine sengesett til billige priser. Mye av det er også på tilbud nå, til enda billigere priser! Hvem sier vel nei til salg? :-) Kunne ønske jeg hadde hus, med gjesterom, slik at jeg kunne bestilt hjem noen flere sengesett. Er jo begrenset hva vi trenger til vår seng når vi bare har en liten leilighet. Men jeg klikket iallefall hjem dette til under 200kr! Hvor billig er ikke det? Synes det var kjempefint. Vi har jo bare helt hvite sengesett, så blir godt med litt forandringer.

Synes også at ELLOS har ganske mye fint interiør. Som heller ikke har så veldig stive priser. Har blant annet bestilt taklampe, gardin og hyller fra ELLOS. Veldig fornøyd. 


Q: Hva synes du om sengesettet jeg har klikket hjem? Har du handlet på ellos før? 

#interiør #hjem #soverom #bedroom #striper
billige interiør kupp

I dag var jeg en liten tur innom Søstrene grene og TGR for å se om jeg fant noen interiørkupp, og jammen gjorde jeg ikke det. Trengte litt småtteri til å pynte med til påske og hadde lyst på et lite DIY-prosjekt i dag, så det måtte jaktes på noe som kunne bli en fin DIY. Jeg kjøpte noen brett på Søstrene grene, som jeg rett og slett bare ønsket å male, så det ble min lille DIY i dag. Synes de ble så fine! Resultatet av de kommer senere i dag. Ellers kjøpte jeg en gul påskehare *hjeeelp?*, jeg som egentlig bare vil ha nøytrale farger ;-) Men synes den var så søt, så den skal få en sjangse til å pryde ett av DIY-brettene mine. Synes også disse vaskeklutene var så kule! Er så lei av sånne kjedelige kluter, så kjekt med litt barter ;-) 

Gleder meg til å styre litt med interiørstyling når brettene er ferdige!

Q: Hva har du gjort i dag? Hva synes du om innkjøpene?

#interiør #hjem #påske #home #pynt 
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits