påskepyntet leilighet - detalj bilder av interiør

I kveld har jeg dullet litt hjemme med å flytte om på litt interiør og sette på plass litt nye ting. Har endelig fått bordklokken fra Villa paprika som jeg kjøpte for snart en mnd siden... Masse tull i posten tydeligvis.. Men den er LEKKER! Var også på Kremmerhuset i dag for å kjøpe noen søte glassvaser til å ha enten blomster eller lys i som kunne henge i vinduet. Jeg har plantet løk i dem, siden jeg har så mye lys her ellers. Synes det ble så vakkert ♥

Her kommer et lite detalj bildedryss av  interiøret i leiligheten akkurat nå:

Hjorten jeg vant fra makeroom på instagram er på plass i gangen ♥

Påskegult på kjøkkenet ♥ Klokken fra Villa paprika passet perfekt i vinduskarmen, og nye kaffekapsler er endelig innkjøpt igjen etter mange mnd uten...


 I stua er det også påske ♥ Litt vanskelig å få til fine bilder når det er mørkt ute, men dere ser nå hvordan det er her nå. Gleder meg til løkene blomster!

Q: Hva synes du om mitt påskepyntede hjem? Har du pyntet noe til påske?

#interiør #påske #påskepynt #hjem 
er du interiørblogger?

DA VIL JEG SE DIN BLOGG OG DITT HJEM!

Jeg blir så inspirert av andre, og plukker opp inspirasjon her og der, men synes det er så vanskelig å finne alle dere bloggere der ute...
Derfor ønsker jeg at dere deler deres hjem med meg.  

LINK TIL BLOGGEN DIN ELLER ANDRE INSPIRERENDE INTERIØRBLOGGER

I KOMMENTARFELTET, SÅ SKAL JEG TITTE INNOM FOR Å HENTE MASSE INSPIRASJON! :-)

Ha en fin tirsdagskveld, dere!
gammelt kaffeservise

Håper mandagen deres har vært fin! Jeg startet min mandag med å rydde litt hjemme, etterfulgt av første treningsøkt på ca. 6 mnd. HERLIGHET så deilig å trene igjen. Trening er virkelig godt for både kropp og sjel. Været har jo vært så flott i dag også, så jeg og hunden gikk ut for å leke litt også. Deilig med sol, og ikke minst deilig at det enda er lyst selvom klokken har passert 18:00. 

Vitrineskapet vårt kom jo på fredag som dere har sett. Det er så vakkert. Vi ville egentlig kjøpe det samme på januar salget til Home and Cottage, men det var ventetid på et halv år der, og der var litt i meste laget... Vi fant det samme på Skeidar, og selvom det kostet et par tusen mer der så måtte vi faktisk bare ha det. Romslig plass og fint å se på. Hva mer kan man be om? :-) 

Jeg har arvet et flott kaffeservise og sølvtøy av besteforeldene mine, så det har fått en fin plass i det nye vitrine skapet. Det er så sjarmerende med gamle ting, som har vært i familien lenge. 

Synes serviset er nyyydelig. Søvltøyet er med elfenbein på skaftet på knivene :-)

Q: Hva synes du om serviset? Har du arvet noe slikt selv? 

#interiør #gammelt #hjem
interiør innkjøp

Herlighet så mye fint de har på KID nå. Jeg gikk jo helt amok dere inne. Galskap. Det var 40-50% på nesten alt der nå, og jeg plukket bare med meg godbiter etter godbiter. Er vel ikke bare meg som elsker salg? *hihi* Anbefaler iallefall ALLE å ta seg en tur dit. Tror tilbudet varer ut uken. KID for meg er litt både og... Noen av butikkene har så og si ingenting jeg liker, mens andre har overflod av alt jeg liker. Rart med det der, men sånn er vel noen kjeder. ALT dere ser under her fikk jeg for unter 1000kr. Stor lykt, liten lykt, lysestake, 2 krukker, vinkjøler, knagg og kruv til 960kr. DET er billig det. Kjøpte meg også verdens fineste klokke som "alle" har idag på Townhouse på Majorustua. Herlighet, den blir flott i stua vår den. Vi fikk beskjed fra Skeidar i dag om at sofaen leveres på fredag. Gleder meg som et barn på juleaften med å få den inn i hus. Da begynner virkelig leiligheten å komme til stadiet - ferdig -. 

Se så flott den er da! Hæ?? Denne har jeg siklet på lenge, men liksom ikke fått meg til å kjøpe siden jeg synes prisen er litt dyr. Men jeg visste jeg aldri kom til å glemme den, så i dag når jeg så den i butikk ble valget lett. Er liksom så mye lettere å kjøpe ting i butikk fysisk synes jeg, enn å bestille fra nettet. 

Q: Hva synes du om interiør kjøpene mine?

#interiør #salg #kid #hjem
friske blomster og deilig bakst

Det er fredaaag! Håper dere har hatt en fantastisk kveld og nyter at det er helg. Her i huset har jeg handlet inn mange nye friske blomster. Det er jo så deilig å ta helg da! Orkide, tulipaner, eføy +++. Elsker det! Blomster er virkelig en stor del av interiøret, og er med på å skape en fin stemning i hjemmet. 

Jeg bakte kanelsnurrer her om dagen, og må si de har gått unna ;) Det er jo så utrolig godt, mmm. Ikke ofte jeg baker, så mannen i huset satt pris på det. 


Denne passet jo perfekt i champagnebøtta mi. Superifn!


En liten eføy kom på plass i hylla, og tulipaner ble satt inn på konsollbordet istedenfor den knusk tørre hjerteeføyen min.

Imorgen er det jobb på meg, så denne helgen blir det ikke så hyppig oppdatert. Det har vært dårlig med oppdateringer fra meg denne uken også, men det har gått i ett sett. På søndag skal jeg male ferdig lister og dørlister, slik at all malejobb blir unnagjort. Tenkte også å prøve meg på en liten enkel DIY, så det kommer det bilder og innlegg om på søndagen en gang. 

Jeg synes også det er utrolig moro at så mange klikker seg innom bloggen min selvom det er litt stille fra meg i perioder. Om dere ønsker å følge meg på instagram så gjør gjerne det, der kommer det oftere bilder av leiligheten og interiøret mitt. 

Instagram: marenaab - velkommen til å følge meg :-) 

Q: Kjøper du friske blomster til helgen? 

#interiør #hjem #soverom #kjøkken #diy #blomster
villapaprika

Nå som vi er så godt som ferdig her så drømmer jeg meg helt bort i interiør og dilldall. Jeg synes Villapaprika har fått inn så mye fint i nettbutikken nå, at jeg har lyst til å klikke hjem alt sammen! Men man må jo begrense seg, for jeg er jo ikke akkurat rik heller ;) Må ta litt etter litt. Stumtjeneren står HØYT på ønskelisten, så spørs om ikke det blir førstepri altså. 


Se så fin den er da! Passer perfekt i gangen vår.


Lykta og sølvknaggen står også høyt på ønskelista. Nå er det bare å spare :-)


Ellers i kveld skal vi bare kose oss med deilig mat, litt godis og tv. Det er jo Valentine, så litt må man jo kunne unne seg da ;-) 

Ha en flott kveld dere!

Q: Har du noen interiørønsker? Tips meg gjerne om noe flott!

alle bildene er lånt fra byvillapaprika.no
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits