kjøkkenet vårt - før og etter

Her kommer et bildedryss av kjøkkenet vårt, hvordan det var før og hvordan det er nå. Vi har ikke byttet ut innredingen, det er bare malt her inne, byttet knotter, slipt og oljet  gulv, byttet bord og og stoler. Hvitevarer er også byttet ut! Vi er storfornøyde med hvordan kjøkkenet vårt har blitt, og føler vi har fått større og bedre plass ved å sette den nye bordplaten andre veien. 

FØR:

ETTER:
Q: Hva synes du om forandringen? 

#oppussing #førogetter #interiør #detaljer #hjemmehososs #hjem
nytt på kjøkkenet

Litt nytt har kommet inn på kjøkkenet siden siste kjøkkeninnlegg. Ikke store endringene, men det er så lite som skal til før det er litt anderledes. Kjøkkenbord er jo endelig kommet på plass. Jeg mangler å male beina på det, men klarte selvfølgelig ikke å vente med å legge ut bilder ;) Det ble jo så fint. Fint til å være den eneste løsningen vi har på det lille kjøkkenet vårt iallefall. Det var utrolig vanskelig å finne bordbein i høyden vi skulle ha det i, så det ble med denne løsningen. Blir forhåpentligvis mye bedre når de blir hvitmalte!
*Må huske å kjøpe kvernpepper* Synes disse små kvernene er så søte! Kjøpt i London på Zara Home. 

Begynner å bli utrolig fornøyd med kjøkkenet nå. Mangler bare å få på plass igjen den sørens skuffeseksjonen som måtte ut for å få på plass kjøleskapet. Aner ikke hva vi gjør der. Kan bytte komfyren til mindre, kanskje. Noen som veit om man får kjøpt komfyr i 55cm? 

Q: Hva synes du om bordløsningen?

 

#kjøkken #oppussing #interiør #bolig
kjøkkenet vårt - før og etter oppussing

Vi har ikke byttet ut noe på kjøkkenet. Det vi har gjort er: 

Slipt og oljet gulvet
Malt veggene og inni vinduene/vinduskarmene
Listet på nytt rundt vinduene, tak og gulv
Malt skapene og byttet knotter/håndtak
Fjernet spisebordet i glass (skal komme et hvitt bord under vinduet, men har ikke kommet så langt enda) 

Slik så det ut før: Slik er det nå: 


Det gjør mye ut av seg å bare male "litt". Skal ikke si at dette var gjort på 3 kvelder, men selvom jeg holdt på en stund, så ble det jo utrolig fint! Det synes jeg iallefalls selv. 

Q: Hva synes du om kjøkkenet vårt? 
Q: Likte du best før eller etter?  

#oppussing #kjøkken #interiør
detaljer - kjøkken

Kjøkkenet har vi bare valgt å male og ikke gjøre store endringer sånn egentlig. Men jeg ser jo at endringen er stor alikevel! Skal vise bedre bilder av kjøkkenet senere, men her er litt små detaljer. 


Utrolig dårlig før bilde, men man ser jo alikevel at forskjellen er stor! Valgte å male veggene i fargen "kalkgrå", for å få litt kontraster. Vil heller spille på hvite detaljer på kjøkkeninnredningen, vinduer, lister, dører og interør. Synes fargen på veggen ble utrolig fin! Lunt og behagelig rom å være i. 


Mangler å skrape maling av vinduet *ups* ;) Synes den søte tavlen gjør det veldig personlig og eget. Den flotte lille "oppsatsen" nederst i høyre hjørnet er noe jeg har arvet av mine besteforeldre, så denne er kjempegammel, og veldig veldig fin! 

Q: Hva synes du om fargenyansene? 
Q: Likte du disse små detljene på kjøkkenet vårt?  
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits