leiligheten vår før og etter - rom for rom

God kveld ♥ i 

Jeg tenkte jeg skulle legge ut bilder av hele leiligheten vår slik den har blitt - rom for rom. Dette kommer over flere innlegg, så det ikke blir 50 bilder ett innlegg ;-) Så om du er interessert i å se hvordan leiligheten vår var før og hvordan den har blitt nå, så følg med her noen dager fremover! Det er jo så gøy å se forandringen etter en oppussing av en leilighet. Det har blitt et helt nytt hjem, og jeg synes vi har klart å oppnå det vi ønsket - sette vårt preg og stil på hjemmet ♥Q: Har du pusset opp? Isåfall vil jeg se før og etterbilder! Legg igjen kommentar med link, så titter jeg veldig gjerne innom. 

#oppussing #interiør #hjem #detaljer #hjemmehososs
stuen påbegynt - endelig!

Hei dere! Vi får nett på fredag, så da blir det mye bedre blogging fremover. 

Dagene går så fort her, helgen har bare flydd avgårde. Vi har fått gjort mye i helgen, så det er jo sikkert derfor det går så forferdelig fort. Stuen ble påbegynt forrige helg, og nå gjenstår det sliping og oljing av gulv og listing. Litt småtteri også selvfølgelig, sånt som blant annet elektriker skal få ta seg av. Vi har endelig fått lys i både stuen og gangen nå, og ikke minst lysbrytere ;) Etterlengtet! 

 
Gangen begynner å bli så fin. Litt småtteri igjen. Gleder meg til å innrede! 

Jeg malte stuen på lørdag, og fargen er så fin! Jeg gikk på maxbo for å få litt hjelp til å velge fargen på veggen til stuen, og hun som hjalp meg hadde laget en egen scan, og den var så fin. Den het farrow & ball, og var scannet fra USA. Gleder meg til å se hvordan fargen gjør seg med lister, møbler og interiør. 


Synes det er så vanskelig å få frem fargen på bildene, men et lite glimt av hvordan den ser ut iallefall.

I løpet av helgen har jeg også fått malt kjøkkentaket, taklistene og vinduslistene på kjøkkenet. Det ble så mye finere. Taket var så skittent, og umulig å vaske vekk, så da hadde jeg ikke noe annet valg enn å dra malerullen over. Det var verdt slitet! Det ble så utrolig fint. 

 Lille vakre hundevoffsen min har også flyttet inn hos meg i Oslo, og det er så deilig å ha han her. Han er jo så skjønn! 

Q: Likte du fargen på stuen? 

#interiør #oppussing #hjem 

 
DIY prosjekter

Har et par DIY prosjekter jeg skal prøve å få begynt med. Problemet er bare hvor jeg skal stå å lage disse tingene, for det er jo ikke akkurat så god plass i denne leiligheten her, og når man i bor i borettslag så har vi jo heller ingen garage. Kan jo vente til sommeren, slik at jeg kan stå ute, men jeg har jo ikke tålmodighet til det. Spørs om jeg ikke får rydde plass et sted i enten stua eller gangen. 

Planen er å lage: 

Hodegavl til å ha bak sengen (ikke sånn som alle har i stoff, men en ganske røff en ;) 
Interiørstige av kvister jeg finner ute 
Konsollbord til soverommet
Nattbord (har jo akkurat kjøpt 2 nye, men får heller pørve å selge de om de jeg vil lage blir fine)
Stuebord

Denne stigen synes jeg var utrolig lekker!


Flinke Christina Bentdal har laget denne, så bildet er lånt fra bloggen hennes. 

Kanskje jeg skal begynne på noen små DIY prosjekter også, som interiør og annet dill. Det tror jeg jammen meg at jeg skal. 

Q: Har du noen kule prosjekter på gang? 

#interiør #oppussing #DIY  
på ønskelisten akkurat nå


Dette er på ønskelisten min akkurat nå! 

❤ Hodegavl til å ha bak sengen

❤  Stumtjener til å ha i gangen 

❤ Stige til å ha pledd osv. på, til å ha i hjørnet på soverommet

❤ Fineste klokken til å henge på en fin krok på veggen
Q: Har du noen interiørønsker for øyeblikket? fargetoner og listverk

Vi har valgt å fokusere på lune, varme farger i leiligheten, og noe som gir kontraster. Vi ønsket ikke å ha noen hvite vegger og jeg er så utrolg fornøyd med at vi turte å kjøre på meg noe annet. Er så lei av alt hvitt! Alle rom i leiligheten har forskjellige toner på veggene. Kjøkkenet har "kalkgrå", gangen har "kalk", soverommet har "marrakesh" og stua skal få "hvit lin" på veggene. Ønsket også lister som gjorde litt ut av seg, og de er så fine! Elsker kontrasten mellom hvite lister, og fargen på veggene. Vi har valgt ferdigmalte lister for å slippe den malejobben itillegg til alt annet vi holder på med. 


Dette er fargene vi har valgt (noe avvik fra bildene, mne det er ikke mye). 


Dette er taklistene og fotlistene vi har valgt å ha i alle rom. Så fornøyd! Disse bildene er fra soverommet, så på de øverste bildene ser du godt hvordan fargen marrakesh er mot de hvite listene.

 

Q: Hva synes du om fargevalgene? 
Q: Har du noen av disse fargetonene eller listene selv i ditt hjem? 
prospektbilder av leiligheten

Dette er bilder av leiligheten som var i prospektet. Dette er altså FØR oppussingen. 


Kjøkkenet


Stuen


Entre


Badet


Soverommet

Leiligheten var jo egentlig ikke SÅ stygg, men jeg likte overhodet ikke gulvene, kjøkkenet og fargen på gangen. Vi kjøpte den ikke som et oppussingopbjekt, men vi ser jo nå når vi først har begynt, at det faktisk trengter. Sånn er det jo gjerne, når man står midt opp i det hele så dukker det opp småting hele tiden som gjør at man faktisk ser at leiligheten trengte et lite løft. 

 

Q: Hva synes du om leiligheten? 
Q: Har du pusset opp før?  
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits