nydelig dørskilt

Er du på utkikk etter det perfekte dørskiltet som kan ønske gjestene dine velkommen? Da vet jeg hvor du skal titte, nemlig på Foldal sin nettside! De har så utrolig mange flotte skilt du kan velge mellom, og du kan til og med designe de akkurat som du ønsker selv. Du kan legge inn egne bilder, motiver, logoer og hva enn du måtte ønske. Her er det bare å leke seg frem altså. Du kan også få ringeklokke i skiltet ditt, så du kan bytte ut den kjedelige du har fra før av ;-) Siden vi bor i blokk så valgte jeg et helt enkelt skilt i sort akryl. De har forskjellige skrift typer, ferdige symboler osv. du kan velge mellom. Slik ble mitt: 

Åh, det er faktisk helt nydelig! Du finner disse skiltene HER og med ringeklokke HER. Den med ringeklokke er også helt nydelig. Slik skal jeg definitivt ha når vi skal bygge hus senere. Håper du finner noe du liker!

 Q: hva synes du?

Sponset/reklame
skilt til DIY møbler

Hei! Nå er det jammen meg lenge siden jeg har tittet innom her. Tenkte å oppdatere dere litt. Jeg har som dere vet en del hjemmelagde møbler, og har savnet den siste lille finishen. Jeg har vært så utrolig heldig å bli sponset med flotte møbelskilt som jeg har designet selv fra Foldal Stempel AS. Synes de er så utrolig fine!

Du finner disse skiltene HER! 

Q: Hva synes du om disse skiltene? 

Sponset/reklame
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits