KLOKKEN PÅ VEGGEN

For en hyggelig dag dette har vært. Mormor var i Oslo, så vi spiste middag sammen når jeg var ferdig på jobb før hun skulle hjem igjen. Setter alltid pris på tid med besteforeldrene mine ♥

Pakken jeg bestilte på villapaprika for en stund siden kom hjem til mamma, så den hadde mormor med til meg i dag. Dessverre hadde glasset på klokken knust under sendingen, så den må jeg bytte :/ Men knaggen og den lille krukken var supersøte. Den store klokken jeg kjøpte for en stund siden har dermed kommet opp på veggen, på den perfekte knaggen! Hurra ♥
Synes denne var så søt ♥

Vi har litt lite på veggene enda, men det kommer seg!

Q: Hva har dere på veggene i stua? 

#interiør #stue #hjem 
DEN FERDIGE GANGEN

Hei dere!

Nå er ENDELIG gangen ferdig. Eller, elektriker mangler litt der, men innredningen er ferdig! Synes vi fikk utnyttet gangen godt, til tross for alle dørene. Her kommer et bildedryss:


Gleder meg til å få vekk ledninger som slenger her og der.. :-) Men vi er iallefall storfornøyde med gangen vår! 

Q: Hva synes du om gangen vår og interiøret?

#entre #gang #vhjem #interiør

 
OLD WALL SHELF

God morgen! 

For litt siden fikk jeg en gammel vegghylle av mine besteforeldre. Lurte lenge på hvor den skulle være, men kom til slutt frem til at den skulle få pryde gangen. Den er helt ubehandlet, jeg har ikke gjort noe med den, for jeg synes den er så flott som den er. Nå mangler jeg en kasse til å ha på gulvet under den hvor det skal være plass til sko. Skal på loppemarked i dag, så kanskje jeg finner en der! 

Ellers har jeg og hunden en skikkelig kose morgen. Vært ute å lekt, gått ut og nå ligger han på fanget mitt å koser. Gullklompen ♥

Q: Hva synes du om hylla? 
Håper dere får en fantastisk fin søndag, og nyter den til det fulle! 
FORANDRING FRYDER

God lørdag ♥ I går fikk jeg en spontan tanke om at kottet måtte pusses opp. Jeg var så møkk lei av den stygge tapeten, gulvet, de brune listene og gule døra... Jeg malte med maling jeg hadde liggende, så det ble samme som i gangen: kalk. Det ble veldig bra. Nå ser det ut som at kottet faktisk er den del av gangen når døren står åpen *LIKER*. 

Under det stygge vinyl gulvet så var det jammen meg tregulv! Var inne på tanken med å pusse det ned for så å olje det som resen av gulvene her, men vi orker rett og slett ikke å gjøre det i og med at det bare er kottet. Så på mandag skal jeg kjøpe et nytt og finere gulv. Vi skal også liste der inne, men det haster vi absolutt ikke med. 

Jeg valgte å ha sorte detaljer der inne, i og med at skoene faktisk er skitne, og ikke kan stå på hvite hyller ;-)

Her kommer noen før og etter bilder. Som sagt ikke helt ferdig, men nesten!

FØRETTER


Q: Hva synes du om resultatet så langt?

#oppussing #renovering #diy #interiør #hjem
interiørfakta om meg

Er det flere som har ting i hjemmet til en hver tid de bare MÅ gjøre? Jeg er iallefall en av de personene som så og si aldri sitter stille. Må alltid hoe å dulle med, smårydde eller vaske.. Når alt er rent og pent klarer jeg endelig å sette meg ned for å slappe av litt, hehe.

INTERIØRFATKA OM MEG

♥ Jeg har støv på hjernen, jeg bare MÅ ha det rent og pent.

♥  Innerdning og interiør i hjemmet må matche fargemessig.
    Her går det i hvitt, grått, beige, offwhite, brunt og sort. 

♥ Interiørert må alltid stå riktig, er det flyttet på noen CM så får jeg helt fnatt. 

♥ Kjøkkenet må alltid se strøkent ut. Jeg setter omtrent inn oppvasken i
   maskina før vi har rukket å spise opp, hehe... 

♥ Jeg HATER oppvaskkluter, åååååå jeg får så "noia" om den ikke er ren til en hver tid. 

♥ Nytt interiør gjør meg glad over flere dager. ♥Forandringer♥

♥ Blomster er noe jeg til en hver tid må ha i hjemmet. Det er jo så friskt!

♥ Jeg elsker å tenne stearinlys og dempe taklyset om kveldene. 

Q: Har du noen interiørfatka? Jeg utfordrer deg til å legge ut et lignende innlegg på bloggen din. Link gjerne til innlegget i kommentarfeltet mitt så jeg får lest det. Elsker faktasetninger :-) 

Godnatt fininger 

#interiør #hjem #fakta 

 
er du interiørblogger?

DA VIL JEG SE DIN BLOGG OG DITT HJEM!

Jeg blir så inspirert av andre, og plukker opp inspirasjon her og der, men synes det er så vanskelig å finne alle dere bloggere der ute...
Derfor ønsker jeg at dere deler deres hjem med meg.  

LINK TIL BLOGGEN DIN ELLER ANDRE INSPIRERENDE INTERIØRBLOGGER

I KOMMENTARFELTET, SÅ SKAL JEG TITTE INNOM FOR Å HENTE MASSE INSPIRASJON! :-)

Ha en fin tirsdagskveld, dere!
stue detaljer

Det er så herlig å ta detalj bilder av stuen. Er så koselig med tente lys, frisk orkide, pledd og puter. Koser meg her virkelig her om kveldene. Det fine hjortehodet som er i kjøpmannsdisken vant jeg på Instagram og er fra Makeroom. Og jeg som aldri vinner noe *hihi*, heldige meg! Det kommer opp på veggen etterhvert tror jeg, vet bare ikke hvor.. Kanskje gangen? :-) 

Jeg leter forresten etter en eplekasse! Noen som veit hvor jeg finner som ikke koster mange hundre kroner? Sett på finn, men der er det ikke noe.. Vil jo helst ha NÅ, hehe. Noen som kjenner seg igjen? Når de finner på ideer og løsninger skulle det helst skjedd igår..

Ha en fantastisk flott kveld videre! 

#interiør #stue #detaler #diy #hjem
planer for gangen

I dag har jeg organisert alt på nytt i alle kjøkkenskapene våre. Det er så deilig med system på ting. Selvom det er mel og bakevarer ;) 

Tilbake til overskrifen. Jeg har faktisk funnet ut av hvordan deler av gangen skal være, så den skal sånn smått begynne å innredes snart. Jeg fikk en gammel hylle fra besteforeldrene mine som er fin akkurat som den er, så den skal blant annet opp på veggen i gangen. En kasse skal jeg lete etter på finn, som vi kan ha sko på som skal være under hylla. I et annet hjørne kommer en lekker stumtjener på plass, og på en liten vegg der kommer det nok et speil. Kommer til å bli så fint!

Dette er hylla. Var ikke den bare kjempe sjarmerende og fin? :-) 


Hylla og kassen skal opp på denne veggen her! Da tror jeg vi får utnytta plassen i gangen ganske godt, når vi bruker denne veggen til nettopp skokasse og hylle. 

Stumtjeneren kommer her! Tror det blir kjempe lekkert jeg!

Som dere ser har ikke elektriker vært her enda for å gjøre det siste arbeidet, så det ser jeg virkelig frem til å få ferdig. Da er vi 100% ferdig med oppussingen. Hurra!

Q: Tror du det kommer til å bli bra med det jeg har planlagt til gangen?

#interiør #gang #hjem #oppussing #nyoppusset
trenger inspirasjon til gangen vår!!!

GOOD HELG! Jeg sliter veldig med å innrede gangen vår.. Den er liten, med mange dører og lite vegg/gulvplass. Hvordan skal vi innrede den da??? Vanskelig, hehe.

JEG TRENGER DERFOR Å BLI INSPIRERT AV DEG! LINK MEG VELDIG GJERNE TIL BLOGGEN DIN DER DU VISER DIN GANG/ENTRÉ 

 Her er noen bilder av gangen, så kanskje dere har noen tips? :-) #interiør #inspirasjon #hjem
gammelt kaffeservise

Håper mandagen deres har vært fin! Jeg startet min mandag med å rydde litt hjemme, etterfulgt av første treningsøkt på ca. 6 mnd. HERLIGHET så deilig å trene igjen. Trening er virkelig godt for både kropp og sjel. Været har jo vært så flott i dag også, så jeg og hunden gikk ut for å leke litt også. Deilig med sol, og ikke minst deilig at det enda er lyst selvom klokken har passert 18:00. 

Vitrineskapet vårt kom jo på fredag som dere har sett. Det er så vakkert. Vi ville egentlig kjøpe det samme på januar salget til Home and Cottage, men det var ventetid på et halv år der, og der var litt i meste laget... Vi fant det samme på Skeidar, og selvom det kostet et par tusen mer der så måtte vi faktisk bare ha det. Romslig plass og fint å se på. Hva mer kan man be om? :-) 

Jeg har arvet et flott kaffeservise og sølvtøy av besteforeldene mine, så det har fått en fin plass i det nye vitrine skapet. Det er så sjarmerende med gamle ting, som har vært i familien lenge. 

Synes serviset er nyyydelig. Søvltøyet er med elfenbein på skaftet på knivene :-)

Q: Hva synes du om serviset? Har du arvet noe slikt selv? 

#interiør #gammelt #hjem
DIY: Stuebord

I går reiste jeg på Maxbo for å få handlet inn det jeg trengte til stuebordet jeg skulle lage. Ville få understellet til å se litt ut som sortlakkert stål, så jeg har brukt bengalakk på understellet og* for-et-søl*, hehe.. Men ble da bra til slutt. Litt uiskker på om jeg liker å ha konstrast mellom sort og hvitt her, men er vel bare litt uvant i og med at jeg ikke har hatt noe sort i interiøret før. Men tror jeg liker det altså!

Vlagte også å lage stuebordet litt høyere enn standard høyde, ettersom jeg haaaater over alt på jord å sitte bøyd og ubehagelig om jeg skal spise på stua. Er ikke sikkert vi skal ha en spisestue her inne heller, så da er det like så greit å ha et litt høy salongbord. Tror kanskje det blir "kosekrok" bak sofaen, og ikke spisestue som jeg nevnte i går. Tror det bare kommer til å virke stappa fult med møbler og trangt her inne om spisestue kommer inn. 

Dette bordet var forresten kjempelett å lage, og det er så moro å lage noe ikke alle andre har, og ikke minst kjekt å få akkurat de målene du ønsker på det. 

 

 

Q: Hva synes du om bordet? og fungerer det fint med sort understell?

#diy #interiør #stue

Vår nyoppussede stue

Det er helt ubeskrivelig deilig å ha stue nå! Etter å ha vært 3,5 mnd uten sofa, så er det faktisk en fryd å sette seg ned i den. Det eneste som mangler her før "sofakroken" er helt ferdig er stuebord, og det er under produksjon, og ferdig imorgen. Dette lager jeg selv, så gleder meg veldig til å se hvordan det blir her inne. Bak sofaen tenkte vi ha en en liten spisestue langs veggen om vi får plass. Jeg tror det, så må bare finne en vi liker og som passer inn her. Den kan absolutt ikke være for stor, da får jeg fnatt av at det blir for trangt... 

Her kommer et lite bildedryss av den fine fine fiiiine stuen vår: 


Håper dere har en faktastiskhelg og at været har vært nydelig der dere bor også!

Q: Hva synes du om stuen vår så langt?

 

#interiør #stue #oppussing #DIY 
DIY: kjøpmannsdisk

God fredag! ❤  For 2 uker siden kjøpte jeg jo verdens styggeste (i mine øyne) kommode/sjenk som jeg fant på finn.no. Den hadde virkelig potensiale til å bli rå fin, så den måtte bli min. På onsdag fikk vi beskjed om at sofa og skap til stua var klart for levering, og det som ikke skulle komme før i uke 12, ææh. Da fikk jeg jo latterlig dårlig tid på å pusse opp denne "lekre" kommoden. Den ble fort bært opp til leiligheten vår i 4 etg. Eller... fort og fort, den var helt seriøst grisetung!

Det jeg har gjort med den er å lukke igjen mellom beina på den, og bygget den ut under skuffene, slik at alt fikk en jevn overflate. Så grunnet jeg og malte over 3 ganger med hvit maling før jeg limte på plankene og beiset disse med drivved. Synes en ble så utrolig fin! Mye finere enn disse furukommodene alle pusser opp synes jeg iallefall. Denne ble mer "solid" i utrykket. Kjøpte håndtak på jernvaren i dag, men disse var et herk å sku på, så det får jeg prøve meg på igjen imorgen ;-) 

Slik var den før: 

Og slik ble den: 


Håndtakene skal festet ordentlig imorgen. 


Disse søte så husene kjøpte jeg på Home and Cottage i dag! Supersøte. 

Q: Hva synes du om DIY kjømannsdisken min?

#diy #interiør #hjem

 

Ps: Viser dere flere bilder fra stua imorgen. Den har blitt SÅ fin!
interiør innkjøp

Herlighet så mye fint de har på KID nå. Jeg gikk jo helt amok dere inne. Galskap. Det var 40-50% på nesten alt der nå, og jeg plukket bare med meg godbiter etter godbiter. Er vel ikke bare meg som elsker salg? *hihi* Anbefaler iallefall ALLE å ta seg en tur dit. Tror tilbudet varer ut uken. KID for meg er litt både og... Noen av butikkene har så og si ingenting jeg liker, mens andre har overflod av alt jeg liker. Rart med det der, men sånn er vel noen kjeder. ALT dere ser under her fikk jeg for unter 1000kr. Stor lykt, liten lykt, lysestake, 2 krukker, vinkjøler, knagg og kruv til 960kr. DET er billig det. Kjøpte meg også verdens fineste klokke som "alle" har idag på Townhouse på Majorustua. Herlighet, den blir flott i stua vår den. Vi fikk beskjed fra Skeidar i dag om at sofaen leveres på fredag. Gleder meg som et barn på juleaften med å få den inn i hus. Da begynner virkelig leiligheten å komme til stadiet - ferdig -. 

Se så flott den er da! Hæ?? Denne har jeg siklet på lenge, men liksom ikke fått meg til å kjøpe siden jeg synes prisen er litt dyr. Men jeg visste jeg aldri kom til å glemme den, så i dag når jeg så den i butikk ble valget lett. Er liksom så mye lettere å kjøpe ting i butikk fysisk synes jeg, enn å bestille fra nettet. 

Q: Hva synes du om interiør kjøpene mine?

#interiør #salg #kid #hjem
nib utfordring - vårt soverom

Norske interiørblogger har en utfordring om å vise sitt soverom. Dette ville jeg jo selvfølgelig være med på, så her kommer et lite bildedryss av vårt lune, vakrre (i mine øyne) soverom! Dette rommet har jeg lagt ned mye jobb og sjel i. Blant annet ved at vi har pusset opp hele rommet, jeg har laget noen DIY møbler (hodegavl og konsollbord) og fått alt på plass der det skal være. Ikke helt ferdig, men foreløpig er dette rommet perfekt for oss og deilig å sove i. Her slapper man helt av. LYKKE. 


For mer soveromsinspirasjon fra andre trykk HER

Q: Liker du soverommet vårt? 

#nib #soverom #diy
DIY: liten kasse

Gårsdagens DIY ble ikke ferdig før i dag. Jeg har laget en liten søt kasse til å ha kubbelys ect. i. Synes den ble så søt. Vi hadde ikke spiker, så det ble skruer, men disse skal byttes ut når jeg får kjøpt spiker :-) Denne ble bare laget fort med noen plankerester jeg hadde igjen og beiset med drivved. Er ikke så mye som skal til før det blir til noe bra! Synes disse høyglansede kubbelysene mine fra home and cottage passet så bra oppi denne. 


 Q: Hva synes du? 

#interiør #diy #hjem 
Les mer i arkivet » Mai 2015 » Januar 2015 » September 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits