nydelig kaffeservise fra loppemarked

Dette fine kaffeserviset kjøpte jeg på loppemakred på søndag. Synes det var så sjamerende selvom det var litt knust og sprukket noen steder. Det går jo fult an å bruke det, men jeg tror kanskje bare det skal få stå til pynt i vitrineskapet. Betalte bare 50 kr for det. Hurra, kupp synes jeg:-) 


Ellers har vi tatt med engangsgrill og laget middagen utendørs i parken i dag. Så kos ♥ Det er så deilig at det er sol, varmt og sommer i APRIL. Tenk det, herlighet! Denne dagen har vært så flott. Startet med trening kl. 06:00 i dag, så jobb, så grillkos. Det kan man kalle en perfekt dag i mine øyne iallefall! 

NYYYT resten av dagen, dere!

Q: Hva synes du om kaffeserviset mitt? 

#interiør #loppemarked #kaffeservise #hjem
DIY: stol fra loppis

FOR en dag dette har vært! Nå er det virkelig sommer, så håper det holder seg sånn. Jeg var på noen loppemarkeder i dag for å se om jeg fant noe nipsnaps, og det var jo klart jeg gjorde det. Kjøpte blant annet 4 søte kaffekopper med skåler (litt limt og litt skallet av porselen, men det er bare sjarm) til 50 kr, en stol til 10 kr og en pose med stoff til 30 kr. Stolen og noe av stoffet ble til et DIY prosjekt så fort jeg var inne av døra her hjemme. 

SLIK VAR DEN FØR

OG SLIK BLE DEN ETTER LITT KJÆRLIGHET

Litt skavanker med møbelnaglene, men det får bare være :) Dette er mitt første møbel som jeg har trukket om, så jeg er ganske fornøyd med resultatet. Møbelnaglene jeg har brukt er fra ebay, så kvaliteten når man skal hamre de inn er deretter. Derfor er det veldig vanskelig å få de rette og pene, da de vrir og bøyer seg hele tiden... Men greit nok :-) Alt i alt kostet sikkert stolen meg 25 kr, DET er billig det! 

Q: Hva synes du om resultatet? 

#interiør #diy #stol #loppemarked #hjem
DIY: sommergrønt etasjefat

I dag har jeg fått laget det andre kakefatet mitt. Jeg var på skattejakt i stefars gamle "hytte" over veien for huset hans, og der fant jeg så mye fint! Skal ta med en tur til dit om det er flere ting jeg skal lage, for der var det jammen meg mange godbiter av gammelt servise, kopper og kar. Fant også en gammel krakk med en skuff under, som jeg skal pusse opp om en stund. Den var sååå søt!

Kakefatet jeg har laget har jeg laget av noen søte mint grønne asjetter og en kopp. Stettene i mellom er et byggesett fra koalaplan. HER kan du finne alle de forskjellige byggesettene de har å tilby. Det er så utrolig mye fint der. Gleder meg til å kunne lage flere slike fat, for det er virkelig de perfekte gaver om man ønsker å gi noe personlig til de som fortjener det :-) Det tar toppen 20 minutter å lage. HER kan du se mitt tidligere innlegg av det første kakefatet jeg laget, og fremgangsmåte med steg for steg bilder på hvordan du lager et slikt fat. 

BILDEDRYSS


Synes denne mint grønne fargen var så fin! Skikkelig sommerfat, perfekt til frukt og annen deilig snacks i varmen. 
Her er begge fatene jeg har laget. Ett stort og ett lite! 

Q: Er dette noe du kunne tenkt deg å prøve? Likte du fatene jeg har laget? 

#interiør #diy #home #koalaplan #kakefat #etasjefat 

byggesett sponset
Konkurranse hos Montèr

Hei alle sammen ♥ Har dere hatt en fin påske? Det har iallefall jeg. Selvom påsken startet med bihulebetennelse, så har jeg storkost meg de siste dagene av påsken med familie og venner. Deilig å være hjemme på Hamar litt og slå ihjel litt kvaltietstid med familen og venner man ikke ser så ofte. 

Men tilbake til overskriften. Jeg kom over en konkurranse hos Montèr hvor man kan vinne 5000 kr ved å legge ut bilde av sitt byggeprosjekt. Jeg har deltatt med stuebordet og konsollbordet jeg har laget, og før og etter av leiligheten.. Men jeg trenger deres stemmer for å nå lenger i konkurransen :-) Det hadde vært superhyggelig om dere vil stemme på mine bidrag! Du som stemmer kan også vinne et gavekort på 1000 kr. De trekker 1 vinner i mnd blant de som stemmer. 

HER er stuebordet

HER er konsollbordet. 

HER er leiligheten. 

Har du også prosjekter påmeldt i denne konkurransen? Link gjerne i kommentarfeltet, så skal jeg gi en stemme :-) 

Ha en fortsatt fin kveld! ♥

#konkurranse #diy #interiør
gangen vår - før og etter

Jeg tenkte å vise dere gangen vår også, som siste rom i "før og etter innleggene". Har ikke noen veldig bra før bilder av gangen, men dere ser så vidt hvordan den var. Den var G R Ø N N ;) I gangen har vi slipt og oljet gulv, gipset 3 av veggene, nye lister, malt alle dører, fått spotter i taket. Vi mangler litt elektriker arbeid der inne, men det kommer..

Gangen vår er veldig liten, med mange dører, så det var virkelig ikke enkelt å innrede den, men synes vi har klart det bra. Utnyttet plassen godt. 

FØR:


ETTER:


Q: Hva synes du om forandringen? 

#interiør #entre #gang #hjem #førogetter #oppussing
påskepyntet leilighet - detalj bilder av interiør

I kveld har jeg dullet litt hjemme med å flytte om på litt interiør og sette på plass litt nye ting. Har endelig fått bordklokken fra Villa paprika som jeg kjøpte for snart en mnd siden... Masse tull i posten tydeligvis.. Men den er LEKKER! Var også på Kremmerhuset i dag for å kjøpe noen søte glassvaser til å ha enten blomster eller lys i som kunne henge i vinduet. Jeg har plantet løk i dem, siden jeg har så mye lys her ellers. Synes det ble så vakkert ♥

Her kommer et lite detalj bildedryss av  interiøret i leiligheten akkurat nå:

Hjorten jeg vant fra makeroom på instagram er på plass i gangen ♥

Påskegult på kjøkkenet ♥ Klokken fra Villa paprika passet perfekt i vinduskarmen, og nye kaffekapsler er endelig innkjøpt igjen etter mange mnd uten...


 I stua er det også påske ♥ Litt vanskelig å få til fine bilder når det er mørkt ute, men dere ser nå hvordan det er her nå. Gleder meg til løkene blomster!

Q: Hva synes du om mitt påskepyntede hjem? Har du pyntet noe til påske?

#interiør #påske #påskepynt #hjem 
badet vårt - før og etter

God påskesøndag dere♥ Håper dere nyter starten på påska til det fulle. Her har vi nettopp hatt deilig frokost og mannen har reist på jobb og er ikke hjemme før halv 3 i natt. Sånn er det helt til torsdag. Jeg reiser hjem til mamma på onsdag kveld, og kjæresten kommer etter på fredag! Det skal bli herlig med litt påske for oss også. Jeg skal jobbe mandag til onsdag, men det blir bare herlig tror jeg! :-) 

Tenkte jeg skulle vise dere før og etter bilder av badet vårt. Der inne har vi gjort veldig lite. Vi har fjernet skap og speil som var der inne, fått inn nytt speilskap, hyller og vaskemaskin. Jeg er ikke så veldig glad i gulvet, men det får bare være...

FØR


ETTER
Q: Hva synes du om forandringen her inne selv om den ikke er så stor?

PS: Jeg synes dere har blitt litt dårligere på å kommentere her inne? Jeg ønsker jo så gjerne tilbakemeldinger og spørsmål fra dere som er så snille å leser bloggen min. Det gir meg mye mer motivasjon til å blogge litt mer♥ 

#interiør #badet #bad #hjem #bolig #oppussing #førogetter
påske på soverommet

Fikk sengetøyet fra Ellos i dag. Synes det var superfint! Og ikke minst veldig deilig. Skal klikke hjem litt flere sengesett fra Ellos, da de virker mye bedre enn IKEA sine. Billigere er de faktisk også. Er jo så vanskelig å finne noen som selger sengetøy med størrelser til IKEA dobbeltdynene... 

Kjøpte også noen superfine beige putetrekk til de 3 putene jeg har hatt i senga. Er så utrolig lei de trekkene som var på de, så veldig greit å kunne kjøpe nye flotte til 80kr per stk. på H&M. Greit med en liten forandring, jeg elsker jo linputer. Må gå til innkjøp av noen svæære hotellputer etterhvert, men det må spares litt først. Hehe. Nå er det iallefall en deilig putehimmel i senga. Her skal vi sove godt i natt!Litt påskepynt er også på plass. Egget skal fylles opp med godis og gis bort, men enn så lenge kan det få pryde konsollbordet mitt. De små søte kaninene er også fra Ellos. Den flotte buketten fikk jeg av min kjære venninne når vi hadde innflyttningsfest. Påskeliljen som jeg hadde på hylla har jeg selvfølgelig klart å drepe før det ble påske. Typisk! Må kanskje gå til innkjøpt av en ny liten søt påske lilje. Her kommer et lite bildedryss av den deilige sengen vår:

Q: Har du handlet interiør på ellos før? Hva synes du om innkjøpene til soverommet vårt?

#interiør #soverom #hjem #detaljer
"DIY": pyntebrett

Her er resultatet av trebrettene jeg kjøpte på Søstrene grene. Har lenge hatt lyst på et svart pyntebrett, men synes de er så overpriset mange av de. Så når jeg så disse var valget enkelt :-) Malingen har jeg kjøpt på Panduro. Tørr på 30 minutter, og det holder med 1 strøk! 

FØR:

ETTER:

Q: Ble de ikke fine? 

#diy #interiør #hjem 
soverommet vårt - før og etter

Ah, hvor skal jeg begynne? Jeg elsker soverommet vårt. Her inne trives jeg virkelig godt. Fargene er lune, behagelige og avslappende. Det er noe med å ha behagelige farger på et soverom, og ikke sånne skrikende knalle farger.. Det hadde jeg aldri klart å slappe av i! Men det er jo så klart hver sin smak :-) Vi sover i hvertfall utrolig godt her inne! 

Det vi har gjort her inne er  å legge gips på alle veggene, slipt og oljet gulv, senket taket litt for å få plass til spotter, byttet ut klesskapet, og malt. 

FØR:ETTER:


Q: Hva synes du om forandringen? 

#interiør #soverom #bedroom #hjem #home
tips - billig sengesett

Vil bare tipse dere om at ELLOS har masse fine sengesett til billige priser. Mye av det er også på tilbud nå, til enda billigere priser! Hvem sier vel nei til salg? :-) Kunne ønske jeg hadde hus, med gjesterom, slik at jeg kunne bestilt hjem noen flere sengesett. Er jo begrenset hva vi trenger til vår seng når vi bare har en liten leilighet. Men jeg klikket iallefall hjem dette til under 200kr! Hvor billig er ikke det? Synes det var kjempefint. Vi har jo bare helt hvite sengesett, så blir godt med litt forandringer.

Synes også at ELLOS har ganske mye fint interiør. Som heller ikke har så veldig stive priser. Har blant annet bestilt taklampe, gardin og hyller fra ELLOS. Veldig fornøyd. 


Q: Hva synes du om sengesettet jeg har klikket hjem? Har du handlet på ellos før? 

#interiør #hjem #soverom #bedroom #striper
DIY: kakefat

Sponset/annonse

For litt siden fikk jeg en mail av koalaplan.com som spurte om jeg ønsket å lage mitt eget unike kakefat, og det er jo klart jeg takket ja til det! Jeg elsker jo sånne DIY-prosjekter. Jeg fikk derfor velge meg ut det byggesettet jeg ønsket, og jeg valgte disse to:


De to små pakkene på siden er borrene du trenger for å komme igjennom ønskede fat/asjetter. 

Jeg har vært på loppemarkeder for å finne noen fine asjetter og skåler jeg kunne bruke, men fant ingen ting, så jeg tok rett og slett bare fra serviset vårt jeg! Da har vi jo et matchende kakefat i samme stil som serviset vårt - hvor perfekt er ikke det? Dette var kjempe lett å lage. Tror jeg var ferdig med hele prosjektet på 10 minutter! 

DU TRENGER:

♥ - Drill

♥ - Tape (jeg brukte vanlig blank teip)

♥ - Borr fra koalaplan

♥ - Ønsket sett fra koalaplan. HER finner du alle settene dem tilbyr.
Masse fint!

♥ - Egne boller, skåler, asjetter ect. 

SLIK GJØR DU:

♥ - Begynn med å finne ønskede asjetter, boller, skåler ect. Ta det du ønsker! Det er det som gjør det så gøy og unikt. 

♥ - Teip et kryss på midten av asjetten og finn midtpunktet der du skal borre. 

♥ - Borr forsiktig til du er helt igjennom.

- Gjør det samme med alle delene dine!

 - Skru så på skruen, sølvskiven og den hvite skiven på nederste del.

♥ - Legg på en hvit skive, og skru på staven. 

♥ - Legg på en hvit skive før du setter på neste del.

♥ - Sett på delen du ønsker, og legg så på en hvit skive før du skrur på staven. Gjenta til du er helt ferdig.

♥ FERDIG ♥Veldig fornøyd med resultatet! Kjekt med et kakefat som matcher kjøkken serviset vårt! ♥
Fikk også med ett søtt lite handlenett. De har utrolig mye forskjellig i nettbutikken sin. Masse søte, unike ting! Verdt en titt :-)

Q: Hva synes du om kakefatet jeg laget? Er dette noe du kommer til å prøve selv?

#interiør #diy #kakefat #koalaplan #hjem #home

 

 
billige interiør kupp

I dag var jeg en liten tur innom Søstrene grene og TGR for å se om jeg fant noen interiørkupp, og jammen gjorde jeg ikke det. Trengte litt småtteri til å pynte med til påske og hadde lyst på et lite DIY-prosjekt i dag, så det måtte jaktes på noe som kunne bli en fin DIY. Jeg kjøpte noen brett på Søstrene grene, som jeg rett og slett bare ønsket å male, så det ble min lille DIY i dag. Synes de ble så fine! Resultatet av de kommer senere i dag. Ellers kjøpte jeg en gul påskehare *hjeeelp?*, jeg som egentlig bare vil ha nøytrale farger ;-) Men synes den var så søt, så den skal få en sjangse til å pryde ett av DIY-brettene mine. Synes også disse vaskeklutene var så kule! Er så lei av sånne kjedelige kluter, så kjekt med litt barter ;-) 

Gleder meg til å styre litt med interiørstyling når brettene er ferdige!

Q: Hva har du gjort i dag? Hva synes du om innkjøpene?

#interiør #hjem #påske #home #pynt 
stuen vår - før og etter

Her kommer før og etter bilder av stuen vår. Her har vi lagt gips på den ene veggen det ikke var gips på, malt, slipt og oljet gulv, senket taket 5 cm og lagt inn led-spotter og listet. Synes det har blitt så fint og koselig her inne. Deilig å sitte her med en kopp te med tente lys på kveldene altså! Sofaen vår er fra Skeidar, skapet er fra skeidar, stuebordet og kjøpmanndisken er DIY. 

FØR

ETTERHåper elektriker snart kan få kommet å tatt det siste. Lei av å ha så mye ledninger bak tven og i hele stua ;) Hehe.

Håper dere har en fin søndag! 

Q: Hva synes du om stuen vår? 

#interiør #stue #hjem #livingroom 
kjøkkenet vårt - før og etter

Her kommer et bildedryss av kjøkkenet vårt, hvordan det var før og hvordan det er nå. Vi har ikke byttet ut innredingen, det er bare malt her inne, byttet knotter, slipt og oljet  gulv, byttet bord og og stoler. Hvitevarer er også byttet ut! Vi er storfornøyde med hvordan kjøkkenet vårt har blitt, og føler vi har fått større og bedre plass ved å sette den nye bordplaten andre veien. 

FØR:

ETTER:
Q: Hva synes du om forandringen? 

#oppussing #førogetter #interiør #detaljer #hjemmehososs #hjem
leiligheten vår før og etter - rom for rom

God kveld ♥ i 

Jeg tenkte jeg skulle legge ut bilder av hele leiligheten vår slik den har blitt - rom for rom. Dette kommer over flere innlegg, så det ikke blir 50 bilder ett innlegg ;-) Så om du er interessert i å se hvordan leiligheten vår var før og hvordan den har blitt nå, så følg med her noen dager fremover! Det er jo så gøy å se forandringen etter en oppussing av en leilighet. Det har blitt et helt nytt hjem, og jeg synes vi har klart å oppnå det vi ønsket - sette vårt preg og stil på hjemmet ♥Q: Har du pusset opp? Isåfall vil jeg se før og etterbilder! Legg igjen kommentar med link, så titter jeg veldig gjerne innom. 

#oppussing #interiør #hjem #detaljer #hjemmehososs
tips om nettbutikk

Hei dere! Ville bare titte innom her for å tipse dere om en interiørbutikk i Trondheim, som endelig er kommet på nett! Synes de har lagt ut så mange fine varer på instagram, så var veldig populært hos meg at de endelig har åpnet nettbutikk iallefall! :-) Gleder meg til det kommer flere varer ut i nettbutikken. På instagram har de en profil som heter: elgeseterminimarked. Verdt å følge de på instagram for mange flotte interiørnyheter altså. Nettbutikken heter: www.interiørloftet.no. Skal jeg til Trondheim er dette absolutt en butikk som står høyd på *må besøke lista*. Synes heller ikke prisene dems er så ille!

Mine favoritter: 


Åh, noe av dette må bestilles hjem når lønningen er på konto ♥ Vakre ting!

Q: Har du besøkt elgeseterminimarked i Trondhiem, på instagram eller nettbuikken? Isåfall - go for it!

#interiør #hjem #inspirasjon
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits