deilige sukkerfrie karamellfudge

Håper dere har en fin start på helgen! Det er så hyggelig at dere fortsatt klikker dere innom selv om det er litt stille fra meg. Det har ikke vært så mye nytt på denne fronten interiørmessig, så derfor tenkte jeg å begynne å dele litt andre type innlegg også. Hva tenker dere om det? ♥

Her startet helgen med sykdom i går. Bihulebetennelse atter en gang, og det er så forferdelig kjedelig. Men som dere kanskje har skjønt så er jeg ikke akkurat så veldig glad i å kjede meg. Så jeg trosset formen og laget karamellfudge i dag. De er verdens enkleste å lage. Og det beste av alt - de er helt uten sukker!

DU TRENGER: 

- 1,5 dl vikingmelk (kjøper på dagligvare)
- 30 g sukring gold
- 10 g sukrin 
- 15 g akaisehonning
- 15 g smør

Du kan bytte ut ingrediensene om du foretrekker andre ting, men jeg synes det ble veldig bra med disse!

SLIK GJØR DU:

Bland alle ingrediensene sammen i en passe stor bolle som tåler mikro. Sett den på full guffe i 5 minutter, ta ut og rør om. Sett den inn igjen på full guffe i ca 10-14 min. Den er ganske flytende når den kommer ut, men rør i den til den begynner å bli stivere. Når den har blitt sånn passe stiv så heller du massen over i små silikonformer. Sett i fryseren til de er stive. Kan oppbevares i kjøleskap eller fryser. 


Perfekt som litt sunnere helgekos ♥

Q: Skal jeg begynne med litt slike type innlegg også? 

Inspirasjon og oppskrift hentet HERFRA

glam i stuen

Speil har kommet opp på veggen over sofaen og stuebordet vårt. Synes det ble så bra! Nå mangler jeg bare bilde jeg holder på å male, som skal opp over ottomanen, så er stua helt perfekt ♥Det gjør seg litt med ting på veggene altså.. .:-)

NYT søndagen dere ♥

#interiør #stue #speil #hjem
KOSEKROK I STUA

Kan ikke beskrive hvor fornøyd jeg er med kosekroken vår i stua nå! Handlet inn en lampe og noen puter i går. Og et oliventre da. Håper jeg klarer å holde det i live litt lenger enn noen uker. Vil helst at det skal leve til evig tid. Men vi får nå se! Meg og planter..... Synes det ble så utrolig koselig her nå. Mangler bare ett stoooort bilde som jeg holder på å male over der nå, så blir det perfekt, og stua er da helt komplett. 

Er så glad i ottomanen jeg har laget. Tror jeg faktisk dropper arbeidet med å sy på knapper, for de synes jo ikke under alle putene og pleddet uansett  ;-) Kan heller sy de på om puffen skal stå et annet sted eller om mer av puta skal synes. Men foreløpig er jeg såå glad i puter. Det er voffsen også, for han ligger OPPÅ alle putene ;-) 

Q: Hva synes du om kosekroken? Har du putedilla?

#interiør #puter #hjem #DIY #ottoman #puff #oliventre 
vårstemning i stua

Deilig med litt friske blomster i deilige vår farger. Har også kjøpt en pute på Kremmerhuset i en herlig ferskenfarge. Var litt "redd" for å ta inn farger her, men synes det ble utrolig fint jeg. Fint med litt forandringer. Er jo ikke så mye som skal til før stua virker friskere og mer vårlig ;-) 

Q: Har du endra litt på interiøret nå på våren?

#interiør #DIY #diyinteriør #homedecor #stue #ferskenfarge #puter 
DIY: Ottoman

Her kommer bilder av DIY ottomanen min. Jeg mangler å sy på knapper på puta, men det var så utrolig vanskelig siden skumgummien er så tykk, så jeg må vente med det til jeg får lengre nål. Synes egentlig den var veldig fin uten også, så er ikke sikkert jeg gjør det enda. Kan heller gjøre det når jeg trenger en forandring og blir litt lei av den sånn den er nå kanskje? Stoffknappene er iallefall ferdig laget.. Så tror kanskje de kommer nok på om en ukes tid for å se slutt resultatet! ;-) 

Jeg skal ikke si at den ikke tok lang tid å lage... For det gjorde den. Går sikkert fortere om man har litt mer snekker i blodet enn hva jeg har. Men tiden var iallefall verdt det. Den delen av stua hvor den står har jeg vært utrolig usikker på hva jeg skal ha. Det har vært så tomt der til nå, så det gjorde seg virkelig med en slik ottoman. Nå mangler jeg bare et stoooort bilde på veggen over den som jeg holder på å male. Tror det blir så fint i en sammenheng alt sammen! Synes stua virkelig begynner å ta form nå. Mangler ett speil over stuebordet og sofaen, så er den vel så og si komplett. Hurraaa! Det er så deilig. 

Bildedryss av ottomanen:Hva synes dere; med eller uten knapper?

Jeg er iallefall utrolig fornøyd med resultatet. Det er jo tross alt første gangen jeg lager en slik!

Q: Hva synes du om ottomanen?

#interiør #DIY #diyinteriør #hjem #homedecor #ottoman #puff #hjemmelaget 

inspirasjon er hentet fra http://frokennordseth.blogspot.no 
DIY: Hundeseng

God søndag ♥ 

I går reiste jeg på Maxbo og Stoff og Stil for å kjøpe materialer og stoff for å lage hundeseng og ottoman. Denne hundesengen var utrolig lett å lage. Så for deg som har mye resteplank og sag hjemme, så er det bare å kjøre på altså. Jeg må dessverre kjøpe og kappe alt på byggevaren, men det fungerer det også. Hadde jeg hatt garasje og sag så hadde jeg laget så utrolig mye mer! Litt vanskelig når man bor i leilighet midt i Oslo, hehe.. Det kommer bilder av ottomanen i morgen! :-)

Her kommet ett lite bildedryss av den nydelige hundesengen jeg har laget. Lucas elsket den iallefall!Den passet så bra inn her hjemme. Det er samme stoffet i denne sengen som jeg valgte å ha på ottomanen, slik at alt går i en helhet. Når jeg kom hjem med stoffet så jeg også at det nesten var klin likt det vi har på sofaen vår, men det ble jo bare perfekt i stua sammen! 

Håper dere nyter søndagen!

Q: Hva synes du om hundesengen jeg har laget?

#interiør #DIY #hundeseng #hjem #diyinteriør 

Ps: om dere også ønsker å lage en slik er det hyggelig å bli linket til/nevnt om du har funnet denne ideen på min blogg. Takk!
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits