hotel feeling

Hadde så lyst på litt nytt til soverommet, så denne gangen ble de 4 nye stooore deilige puter i sengen vår. 2 hotellputer og 2 store hodeputer. SÅ deilig! Er det noe som er viktig, så er det å ha et soverom som er innbydende slik at man faktisk har lyst til å legge seg om kvelden. Jeg vet ikke med dere.. men jeg synes iallefall senga er bedre om morgningen enn om kvelden. Tar hundre år før jeg får lagt meg. Bare drøyer og drøyer. Noen som kjenner seg igjen? Synes det ble så fint. Også så myke og deilige de er! Gleder meg virkelig til å sove her i natt, og det tror jeg mannen gjør også ;-) 

Q: Hva synes du?
påske på soverommet

Fikk sengetøyet fra Ellos i dag. Synes det var superfint! Og ikke minst veldig deilig. Skal klikke hjem litt flere sengesett fra Ellos, da de virker mye bedre enn IKEA sine. Billigere er de faktisk også. Er jo så vanskelig å finne noen som selger sengetøy med størrelser til IKEA dobbeltdynene... 

Kjøpte også noen superfine beige putetrekk til de 3 putene jeg har hatt i senga. Er så utrolig lei de trekkene som var på de, så veldig greit å kunne kjøpe nye flotte til 80kr per stk. på H&M. Greit med en liten forandring, jeg elsker jo linputer. Må gå til innkjøp av noen svæære hotellputer etterhvert, men det må spares litt først. Hehe. Nå er det iallefall en deilig putehimmel i senga. Her skal vi sove godt i natt!Litt påskepynt er også på plass. Egget skal fylles opp med godis og gis bort, men enn så lenge kan det få pryde konsollbordet mitt. De små søte kaninene er også fra Ellos. Den flotte buketten fikk jeg av min kjære venninne når vi hadde innflyttningsfest. Påskeliljen som jeg hadde på hylla har jeg selvfølgelig klart å drepe før det ble påske. Typisk! Må kanskje gå til innkjøpt av en ny liten søt påske lilje. Her kommer et lite bildedryss av den deilige sengen vår:

Q: Har du handlet interiør på ellos før? Hva synes du om innkjøpene til soverommet vårt?

#interiør #soverom #hjem #detaljer
soverommet vårt - før og etter

Ah, hvor skal jeg begynne? Jeg elsker soverommet vårt. Her inne trives jeg virkelig godt. Fargene er lune, behagelige og avslappende. Det er noe med å ha behagelige farger på et soverom, og ikke sånne skrikende knalle farger.. Det hadde jeg aldri klart å slappe av i! Men det er jo så klart hver sin smak :-) Vi sover i hvertfall utrolig godt her inne! 

Det vi har gjort her inne er  å legge gips på alle veggene, slipt og oljet gulv, senket taket litt for å få plass til spotter, byttet ut klesskapet, og malt. 

FØR:ETTER:


Q: Hva synes du om forandringen? 

#interiør #soverom #bedroom #hjem #home
nib utfordring - vårt soverom

Norske interiørblogger har en utfordring om å vise sitt soverom. Dette ville jeg jo selvfølgelig være med på, så her kommer et lite bildedryss av vårt lune, vakrre (i mine øyne) soverom! Dette rommet har jeg lagt ned mye jobb og sjel i. Blant annet ved at vi har pusset opp hele rommet, jeg har laget noen DIY møbler (hodegavl og konsollbord) og fått alt på plass der det skal være. Ikke helt ferdig, men foreløpig er dette rommet perfekt for oss og deilig å sove i. Her slapper man helt av. LYKKE. 


For mer soveromsinspirasjon fra andre trykk HER

Q: Liker du soverommet vårt? 

#nib #soverom #diy
Hyller satt opp på soverommet

I dag fikk vi endelig satt opp hyllene som har ligget på gulvet i en måneds tid. Godt å få litt opp på veggene, det blir jo så tomt uten. Må ut å kjøpe litt nytt interiør og dilldall snart, for nå kommer det opp mer og mer som må pyntes og stæsjes med. 


Synes det ble så fint! Er så lunt og godt der inne nå, så er en fryd å legge seg.

Planen var jo egentlig å lage en interiørstige til å ha der som gulvstaken min står nå, men tror jeg dropper den planen i og med at det ikke ble så god plass der alikevel. Passet jo veldig bra inn med lysestaken der, så tror den forblir.

Q: Hva synes du om vegghyllene? 

#interiør #soverom #vegghyller #hjem #home
listing - siste finish i rommet

Soverommet blir bare mer og mer ferdig for hver dag som går (med unntak av møbler og småting da). Vi fikk listet ferdig vinduet og sidene ved ovnen i dag, og gud så fnt det ble! Nå er vindusfronten komplett. Var på IKEA i dag for å kjøpe oppbevaringskasser til å ha under senga, og da måtte det jo selvsagt bli et deilig, mykt, enkelt sengesett med meg hjem. Kjøpte også puterekk i samme til de største putene, slik at det blir litt hotellfølelse ;) Gleder meg til å få opp en hodegavl og flere puter her, så det blir litt kontraster. Det kommer, det kommer! 


Vi fikk også begynt å liste gangen idag. Det er jo langt ifra ferdig der. Vi skal fortsette listingen imorgen. Det kommer til å bli så fint! Blir godt å få gangen ferdig, slik at jeg kan begynne å dulle litt der inne. Er jammen meg ikke et lett rom å innrede. Dører over alt! Har sett meg ut noen ting som skal inn der, og det spørs om ikke det blir lekkert altså! Gleder meg til å bli ferdig. Må selvfølgelig fuge litt. Skal også male alle dørlistene/dørene over med hvitt igjen. Gleder meg veldig til å få inngangsdøren HVIT! Grøss og gru så stygg den er nå. Den ødelegger jo hele rommet. Vi gjør alt selv, har ikke leid inn noen til å pusse opp for oss. Vi får veldig mye hjelp (all hjelp) av svigerfar og en som arbeider for han. Kjekt å ha en byggmester i familien. De er et drømmeteam på listing altså, hehe. 

Q: Tror du det blir bra til slutt når alt er ferdig? Det tror jeg ;) 
hodegavl - vanskelig valg

Åh, disse hodegavlene altså! Jeg står mellom to helt forskjellige typer når det kommer til stil. Jeg vurderer å lage en i tre og besie med drivved, men er så usikker på hvordan det blir med fargen vi har på vegggen vår. Det første jeg hadde i tankene var jo en i stoff, slik som "alle" har nå for tiden. Begge deler er jo utrolig fint, men det er veldig vanskelig å bestemme seg!


Her ser dere fargen marrakesh til høyre og hodegavlene til venstre. Jeg har fortsatt en liten finger på den i tre, i og med at konsollbordet og nattbordene kommer til å få litt preg over seg med drivved interiørbeis. Men kanskje det kan bli for mye av drivved også om jeg da velger den hodegavlen? 

 

Q: Hva tror du blir finest? 

 

#hodegavl #interør #DIY #oppussing #soverom
litt nytt på soverommet

Soverommet er jo som sagt ikke helt ferdig. Det mangler jo litt her inne, men det er ikke store forandringen som skal til før det blir hakket nærmere målet. Fant frem en gammel gulvlysestake som jeg byttet ut med "FatBoyen" i hjørnet. Pleddene er bare oppå en kasse midlertidig. Tenkte jeg skulle lage en interiørstige selv, må bare ut å plukke pinner først. Noen som vet hvor man finner fine tykke pinner? 

Var på plantasjen i dag for å handle inn litt grønt til leiligheten også, så da ble dette fine Eføy-hjertet med meg hjem. Leter fortsatt etter en fin "champagnebøtte" som den kan stå i, men det er jammen ikke lett å finne noen fine. Løsningen ble bakebollen til KitchenAid maskinen min så lenge ;) Det fungerer enn så lenge! Gardinbånd ble med meg hjem også. Gardienene faller så mye penere med det, og man slipper å stresse så mye med å åpne de om morningen. Synes det ble veldig pent!Q: Hva synes du om den lille forandringen?

Har du noen tips til hvor man får fine "champagnebøtter" til en ikke så altfor stiv pris så hyl ut ;) 

#interiør #oppussing #soverom
konsollbord til soverommet

Herlighet for en kveld. Vi fikk vårt nye kjøleskap og oppvaskmaskin (jippi, endelig!) levert på døren ikveld. Lykken var stor helt til det viser seg at vi ikke får kjøleskapet inn der det skal være. Det var snakk om ca 1,5 cm... Hvordan er det muuulig?! Løsningen ble å fjerne benken mellom der kjøleskapet skulle være og komfyren. Kjøleskapet gikk iallefall inn, men det gjorde jo ikke benken vår ;) Så hva vi gjør der er veldig usikkert enda. Vi må jo ha kjøkkenskuffene våre. Overlykkelig over å endelig ha fått presset inn kjøleskapet så viser deg seg at dørene såvidt går opp og den ene butter i lysdimmeren. Da var det et evig styr med å få snudd dørene, og herregud som vi holdt på... Det skal alltid være noe når man holder på med oppussing, aldri noe som går på skinner. Så typisk! Menmen, løser seg vel. 


Tilbake til overskriften. Jeg snakket jo tidligere om at vi måtte bytte ut kommoden på soverommet. Jeg er inne på tanken på konsollbord, for de er ikke så breie, men jeg synes det er så vanskelig å finne noen fine. Har veldig lyst til å prøve å lage et selv, med inspirasjon(kopi) av www.lindevegen.no sitt. Hun er jo så flink til å lage møbler! Lyst til å prøve meg på nattbord etterhvert også. Dette er det jeg har lyst til å prøve å lage:


Bilder lånt fra lindevegen 

Dette er bare så lekkert! 

Q: Har du tips til noen fine konsollbord og hvor kan man evt. kjøpe de?
soverommet

Soverommet er ikke helt ferdig enda. Det mangler småpirk som litt listing, skapdører, interiør og noen møbler. Ikea kommodene som Tven står på og den høye ved siden av er midlertidig. Jeg synes ikke de passet så bra inn her. Blir litt krasj. Kommoden til Tven er også alt for stor.. Kommer nesten ikke forbi den, så den må ut! Kunne også gjerne tenkt meg en fin hodegavl bak senga. 

 


Er så usikker på hva jeg skal ha i hjørnet her.. Det er jo ganske god plass der, og veldig tomt på veggen, så tenker kanskje noen fine hyller og en slags puff. Noen som har fine forslag? 

Q: Hva synes du om soverommet? 

#interiør 
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits