glam i stuen

Speil har kommet opp på veggen over sofaen og stuebordet vårt. Synes det ble så bra! Nå mangler jeg bare bilde jeg holder på å male, som skal opp over ottomanen, så er stua helt perfekt ♥Det gjør seg litt med ting på veggene altså.. .:-)

NYT søndagen dere ♥

#interiør #stue #speil #hjem
KOSEKROK I STUA

Kan ikke beskrive hvor fornøyd jeg er med kosekroken vår i stua nå! Handlet inn en lampe og noen puter i går. Og et oliventre da. Håper jeg klarer å holde det i live litt lenger enn noen uker. Vil helst at det skal leve til evig tid. Men vi får nå se! Meg og planter..... Synes det ble så utrolig koselig her nå. Mangler bare ett stoooort bilde som jeg holder på å male over der nå, så blir det perfekt, og stua er da helt komplett. 

Er så glad i ottomanen jeg har laget. Tror jeg faktisk dropper arbeidet med å sy på knapper, for de synes jo ikke under alle putene og pleddet uansett  ;-) Kan heller sy de på om puffen skal stå et annet sted eller om mer av puta skal synes. Men foreløpig er jeg såå glad i puter. Det er voffsen også, for han ligger OPPÅ alle putene ;-) 

Q: Hva synes du om kosekroken? Har du putedilla?

#interiør #puter #hjem #DIY #ottoman #puff #oliventre 
vårstemning i stua

Deilig med litt friske blomster i deilige vår farger. Har også kjøpt en pute på Kremmerhuset i en herlig ferskenfarge. Var litt "redd" for å ta inn farger her, men synes det ble utrolig fint jeg. Fint med litt forandringer. Er jo ikke så mye som skal til før stua virker friskere og mer vårlig ;-) 

Q: Har du endra litt på interiøret nå på våren?

#interiør #DIY #diyinteriør #homedecor #stue #ferskenfarge #puter 
stuen vår - før og etter

Her kommer før og etter bilder av stuen vår. Her har vi lagt gips på den ene veggen det ikke var gips på, malt, slipt og oljet gulv, senket taket 5 cm og lagt inn led-spotter og listet. Synes det har blitt så fint og koselig her inne. Deilig å sitte her med en kopp te med tente lys på kveldene altså! Sofaen vår er fra Skeidar, skapet er fra skeidar, stuebordet og kjøpmanndisken er DIY. 

FØR

ETTERHåper elektriker snart kan få kommet å tatt det siste. Lei av å ha så mye ledninger bak tven og i hele stua ;) Hehe.

Håper dere har en fin søndag! 

Q: Hva synes du om stuen vår? 

#interiør #stue #hjem #livingroom 
KLOKKEN PÅ VEGGEN

For en hyggelig dag dette har vært. Mormor var i Oslo, så vi spiste middag sammen når jeg var ferdig på jobb før hun skulle hjem igjen. Setter alltid pris på tid med besteforeldrene mine ♥

Pakken jeg bestilte på villapaprika for en stund siden kom hjem til mamma, så den hadde mormor med til meg i dag. Dessverre hadde glasset på klokken knust under sendingen, så den må jeg bytte :/ Men knaggen og den lille krukken var supersøte. Den store klokken jeg kjøpte for en stund siden har dermed kommet opp på veggen, på den perfekte knaggen! Hurra ♥
Synes denne var så søt ♥

Vi har litt lite på veggene enda, men det kommer seg!

Q: Hva har dere på veggene i stua? 

#interiør #stue #hjem 
stue detaljer

Det er så herlig å ta detalj bilder av stuen. Er så koselig med tente lys, frisk orkide, pledd og puter. Koser meg her virkelig her om kveldene. Det fine hjortehodet som er i kjøpmannsdisken vant jeg på Instagram og er fra Makeroom. Og jeg som aldri vinner noe *hihi*, heldige meg! Det kommer opp på veggen etterhvert tror jeg, vet bare ikke hvor.. Kanskje gangen? :-) 

Jeg leter forresten etter en eplekasse! Noen som veit hvor jeg finner som ikke koster mange hundre kroner? Sett på finn, men der er det ikke noe.. Vil jo helst ha NÅ, hehe. Noen som kjenner seg igjen? Når de finner på ideer og løsninger skulle det helst skjedd igår..

Ha en fantastisk flott kveld videre! 

#interiør #stue #detaler #diy #hjem
Vår nyoppussede stue

Det er helt ubeskrivelig deilig å ha stue nå! Etter å ha vært 3,5 mnd uten sofa, så er det faktisk en fryd å sette seg ned i den. Det eneste som mangler her før "sofakroken" er helt ferdig er stuebord, og det er under produksjon, og ferdig imorgen. Dette lager jeg selv, så gleder meg veldig til å se hvordan det blir her inne. Bak sofaen tenkte vi ha en en liten spisestue langs veggen om vi får plass. Jeg tror det, så må bare finne en vi liker og som passer inn her. Den kan absolutt ikke være for stor, da får jeg fnatt av at det blir for trangt... 

Her kommer et lite bildedryss av den fine fine fiiiine stuen vår: 


Håper dere har en faktastiskhelg og at været har vært nydelig der dere bor også!

Q: Hva synes du om stuen vår så langt?

 

#interiør #stue #oppussing #DIY 
alle gulv endelig ferdig

Den uken her fikk vi endelig slipt ned gulvet på stua og kjøkkenet. Kjøkkengulvet var jo det første vi tok, men jeg ville olje det på nytt, i og med at første oljingen der ble så transparang og ujevn. Angrer ikke ett sekund på at vi tok det valget med å gjøre det om igjen, for nå ble det så fint! Det er mye jobb å slipe disse gulvene, men det blir jo som et helt nytt gulv. Glad vi valgte å slipe isteden for å legge nytt gulv. Sjarmerende å ha slike gamle gamle tregulv. 

Synes resultatet med OSMO blir så fint! Akkurat slik jeg så for meg at gulvene her skulle bli :-) Lekkert! 


Her ser dere hvordan resultatet var etter første oljing, og hvordan det ble etter andre. MYE finere når det er litt hvitere, og ikke minst mye finere at alle gulvene er like her i leiligheten.

Nå er det ikke lenge igjen til vi er ferdige her, og herlighet som jeg gleder meg til å leve litt normalt igjen. Sofa og div. andre møbler til stuen får vi ikke før om en stund. Vi bestilte det i helgen, så det er her vel innen 7 uker. Er så fornøyd med valget vi gjorde på sofa og vitrineskap!


Begge deler er fra Skeidar. Skapet skulle vi egentlig kjøpe på Home & Cottage, men der var det ikke leveringsklart før i JUNI. Det orker vi jo ikke å vente på. Dumt, i og med at det var så godt tilbud på det på H&C, og det kostet mer på skeidar. Men sånn er det bare noen ganger. Gleder meg til å få dette i hus! :-) 

Q: Hva synes du om gulvene og møbelkjøpene?


inspirasjon til sofa

Vi begynner å pusse opp stuen på lørdag. Det skal bli så godt å få et rom til å være i. Blir litt ensformig med bare kjøkken, bad og soverom. Man får liksom ikke levd ordentlig føler jeg... 

Nå passer det seg jo ypperlig å kjøpe sofa, for det er så mye salg! Håper bare det fortsatt er salg når vi er ferdige. Har sett oss ut noen sofaer som vi kunne tenkt oss, men vi må ta ordentlige mål før vi bestemmer oss. 

Mener å huske at alle er fra skeidar. Holder en liten knapp på de to med sofa "rundt hele", slik at det blir bedre plass når man får besøk osv. 

Q: Hvilken synes du var finest? 

#sofa #oppussing #interiør
Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014


Hei! Så hyggelig at du har tittet inn på min blogg. Her blogger jeg for det meste om interiør og diy-prosjekter.

For kontakt:
maren_blogg@live.nohits